For alle typer gryter og panner

Mieles komfyrtopper har koke- og stekesoner i ulike størrelser og fasonger, så du kan bruke gryter og panner i enhver form og størrelse på best mulig måte. Det unike er at kokesonene registrerer størrelsen på grytene og automatisk justerer energitilførselen deretter. Sammenkoblingsfunksjoner kobler sammen koke- og stekesoner, slik at du kan utnytte plassen på komfyrtoppen optimalt med innovativ teknologi.
Variosone
På variosonen tilpasses kokesonen til størrelsen på gryten når du slår den på. Ved bruk av induksjon tilpasses størrelsen automatisk. Dermed får du mer fleksibilitet til å bruke forskjellige kokekar.
Stekesone
Du kan enkelt og greit koble sammen kokesoner til én stekeflate ved å trykke på tilsvarende funksjon på betjeningsfeltet til komfyrtoppen. Med denne tilleggsfunksjonen får du stor fleksibilitet, fordi du kan plassere runde gryter eller rektangulære panner på én kokesone.
PowerFlex
PowerFlex-kokesoner er svært mangfoldige og fleksible. Enten det er ett kokekar, svært stor pastagryte eller panner: De passer alle problemfritt på kokesonen. Den imponerende hastigheten med en booster-effekt på 7,4 kW er unik. Naturligvis kommer også PowerFlex med den velprøvde TwinBooster-teknologien fra Miele.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler