Produktnyheter

   

Rask og effektiv – når som helst

Nyheten Duoflex med Speedlock-system og Digital Efficiency-motor

Mieles nye håndholdte støvsuger, Duoflex HX1, er straks klar til bruk og sørger for perfekte resultater i alle situasjoner.

Les mer

Enkel oppvask

Miele G 7000 oppvaskmaskin

Ønsk problemfri oppvask velkommen til ditt hjem og mestre kunsten med å sette inn i oppvaskmaskinen. Takket være vår fleksible kurvinnredning finner du plass til servise i en rekke ulike former og størrelser. Oppnå automatisk utmerkede resultater og besparelser. Opplev en oppvaskmaskin som skåner serviset ditt, tidsskjemaet ditt, lommeboken din og miljøet.

Les mer

Mieles nye kombidampovn med HydroClean

Dampe, steke og bake - alt i én ovn

Med en Miele kombidamp får du både en effektiv dampovn og en innovativ stekeovn i ett og samme produkt. Nå også med den selvrensende funksjon HydroClean* skinner ovnen som ny hver gang.

 

* På alle Pro-modeller

Se alle kombidampovner

Raskt full effekt. Raskt kontroll.

Mieles nye TwoInOne

Mieles nye TwoInOne er en kraftig kombinasjon av induksjonstopp og ventilator. Platetoppen gir et raskt oppkok med den smarte funksjonen TwinBooster, og ventilatoren filtrer effektivt både fett, damp og matos. Ny motor sørger for et lavere lydnivå. Monteringen er nå også veldig enkel med Miele Plug&Play*.

 

*KDMA7272FL/FR_U og KMDA FL/FR-U

Se alle TwoInOne

Få dine produkter uten å bestille nytt hver gang!

Miele abonnement

Nå kan du raskt og enkelt abonnere på Miele rengjøringsprodukter. Få Miele UltraPhase vaskemiddel eller PowerDisk oppvaskmiddel levert uten å behøve bestille nytt hver gang. Du velger selv hvor ofte du ønsker levering. Det er ingen bindingstid og du kan når du ønsker avslutte ditt abonnement. 

Les mer

Opplev Mieles kraftigste støvsuger

Triflex HX2 - den nye håndholdte støvsugeren

Vår nye håndholdte støvsuger med ekstrem sugekraft, 3in1 design, HEPA Lifetime-filter og oppladbart batteri får med seg alt av støv og smuss.

Les mer

Kraftig. Kompakt. Smidig.

Den nye poseløse Boost CX1

Det neste store innen rengjøring – er ganske liten. Tilgjengelig i flere farger.

Les mer om Boost

Se rengjøringen med nye øyne

Den nye robotstøvsugeren Scout RX3

Gled deg til å komme hjem til et rent hjem. Med sin kraftige rengjøringseffekt, systematiske og presise navigering samt en intuitiv app-styring er vår Scout RX3 perfekt utrustet.

Les mer

Oppdag Mieles Generasjon 7000

Vi tror at noe bra alltid kan bli bedre. Og helt siden Mieles grunnleggelsen i 1899 har vi benyttet banebrytende teknologi, solid håndverk og elegant design Med vår nye Generasjon 7000 har vi lagt listen høyt og baner nå vei inn i fremtiden.

Les mer

Verdensnyhet! Oppvaskmaskinen G 7000 fra Miele

Den første oppvaskmaskinen med automatisk dosering!

De nye G7000 oppvaskmaskinene kan noe som vanlige oppvaskmaskiner ikke kan. Det innovative AutoDos-systemet med PowerDisk® doserer alltid den optimale mengden oppvaskmiddel ved hver oppvask. For perfekt kombinasjon av rengjøring, tørking og beskyttelse – og dermed for perfekte resultater.

Les mer

Miele CM5 kaffemaskiner

Nytelse med en ny vri.

De nye kaffemaskinene i serien serien CM5 Silence er takket være sin helt nye kvern; særdeles stillegående. Vi har beholdt alle de gode funksjonene som f.eks OneTouch for Two, kaffekannefunksjon og lagring av egne profil.

Les mer

Sammen for en bedre fremtid

Den nye EU-energietiketten

Fra og med mars 2021 vil en ny energietikett for oppvaskmaskiner, kjøle-/fryseskap, vinskap, vaskemaskiner og vask/tørk-kombinasjoner sørge for økt transparens for forbrukeren. En oversikt over de sentrale endringene og nyhetene finner du her.

Les mer

Den nye Triflex HX1

Oppdag vår nyeste innovasjon på støvsugerområdet. Triflex HX1. Den første batteridrevne støvsugeren fra Miele med et unikt 3in1-design.
For maksimal fleksibilitet og fremragende ytelse.

Bli kjent med den nå

Innovasjon: TwinDos®

Doserer vaskemiddel helt automatisk.

Oppnå perfekte resultater hver gang. Takket være det innovative doseringssystemet TwinDos® doseres det integrerte vaskemiddelet UltraPhase 1 og 2 helt automatisk.

Les mer

 

Fremragende hygieneløsninger

Våre produkter samt vaske- og rengjøringsmidler er perfekt tilpasset hverandre

Bli kjent med våre unike produkthøydepunkter og rengjøringsmidler som oppnår perfekt hygieniske resultater, samtidig som inntil 99,9 % av virus, sopp og bakterier elimineres.

Les mer

Miele Black Edition N°1: Rendyrket kaffenytelse

Med Miele kan hvem som helst bli en perfekt barista. For unik kaffenytelse oppnås først ved et eksakt avstemt samspill mellom kaffemaskinenes ypperlige teknikk og kaffebønner av fremragende kvalitet.

Les mer