Produktnyheter

   

Kraftig. Kompakt. Smidig.

Den nye poseløse Boost CX1

Det neste store innen rengjøring – er ganske liten. Tilgjengelig i flere farger.

Les mer om Boost

Oppdag Mieles Generasjon 7000

Vi tror at noe bra alltid kan bli bedre. Og helt siden Mieles grunnleggelsen i 1899 har vi benyttet banebrytende teknologi, solid håndverk og elegant design Med vår nye Generasjon 7000 har vi lagt listen høyt og baner nå vei inn i fremtiden.

Les mer

Verdensnyhet! Oppvaskmaskinen G 7000 fra Miele

Den første oppvaskmaskinen med automatisk dosering!

De nye G7000 oppvaskmaskinene kan noe som vanlige oppvaskmaskiner ikke kan. Det innovative AutoDos-systemet med PowerDisk® doserer alltid den optimale mengden oppvaskmiddel ved hver oppvask. For perfekt kombinasjon av rengjøring, tørking og beskyttelse – og dermed for perfekte resultater.

Les mer

Miele CM5 kaffemaskiner

Nytelse med en ny vri.

De nye kaffemaskinene i serien serien CM5 Silence er takket være sin helt nye kvern; særdeles stillegående. Vi har beholdt alle de gode funksjonene som f.eks OneTouch for Two, kaffekannefunksjon og lagring av egne profil.

Les mer

Sammen for en bedre fremtid

Den nye EU-energietiketten

Fra og med mars 2021 vil en ny energietikett for oppvaskmaskiner, kjøle-/fryseskap, vinskap, vaskemaskiner og vask/tørk-kombinasjoner sørge for økt transparens for forbrukeren. En oversikt over de sentrale endringene og nyhetene finner du her.

Les mer

Den nye Triflex HX1

Oppdag vår nyeste innovasjon på støvsugerområdet. Triflex HX1. Den første batteridrevne støvsugeren fra Miele med et unikt 3in1-design.
For maksimal fleksibilitet og fremragende ytelse.

Bli kjent med den nå

Innovasjon: TwinDos®

Doserer vaskemiddel helt automatisk.

Oppnå perfekte resultater hver gang. Takket være det innovative doseringssystemet TwinDos® doseres det integrerte vaskemiddelet UltraPhase 1 og 2 helt automatisk.

Les mer

 

Fremragende hygieneløsninger

Våre produkter samt vaske- og rengjøringsmidler er perfekt tilpasset hverandre

Bli kjent med våre unike produkthøydepunkter og rengjøringsmidler som oppnår perfekt hygieniske resultater, samtidig som inntil 99,9 % av virus, sopp og bakterier elimineres.

Les mer
To top of page