Fremhev ditt prosjekt med førsteklasses hvitevarer fra Miele

Visste du at hele 31 % av kundene foretrekker Miele når de velger hvitevarer? Med over 50 års erfaring har vi levert hvitevarer til prosjekter av alle størrelser over hele landet, alt fra eneboliger til store utbygginger. Miele er den eneste produsenten som tester hvitevarer for opptil 20 års bruk, og vi tror at hvitevarer fra Miele spiller en positiv rolle når boligkjøpere skal velge sin nye bolig. Vi tilpasser våre hvitevarerpakker til ditt prosjekt, og vårt salgspersonell tilbyr personlig veiledning til boligkjøpere gjennom tilvalgsprosessen. Vår tilnærming til prosjekter setter boligkjøperen i sentrum, og vi går langt for å tilby merverdi gjennom hele boligreisen.

 

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale om hvordan vi kan samarbeide om deres prosjekt.

Kontaktinformasjon:

Anders Slåtten, Manager Project Sales

Telephone

+47 458 78 452

Prosjekter

Wood Hotel - Bodø - 32 hotellleiligheter - HTH Bodø

Fjordhøyden - Nesodden - 30 leiligheter - Fredensborg Bolig

Villa Ulvin - Oslo - 8 leiligheter - Fredensborg Bolig

Perlen - Asker - 68 leiligheter Sigdal Skøyen

Hvorfor Miele?

Kvalitet & holdbarhet

Miele produserer kvalitetsprodukter som er testet for en levetid tilsvarende 20 år. Immer Besser er mottoet som beskriver selskapets forpliktelse til å stadig gjøre ting bedre og bedre. Miele har vært et kvalitetsorientert familieselskap siden oppstarten.

125 års erfaring

Hvis Miele skiller seg ut på noen måte, så er det med kunnskap og erfaring innen produksjon og design av toppmoderne produkter. En historie som strekker seg over mer enn hundre år tilbake i tid, bekrefter fokus og erfaring til et varemerke som alltid har vist seg å være best i klassen.

Bærekraft

Bærekraft er en del av strategien og DNA-et til Miele. Mieles produkter kan bli en viktig brikke i prosjektene dine for å oppnå de relevante sertifiseringene. Hvis du vil gjennomføre et helhetlig prosjekt med lavest mulig miljø- og energipåvirkning, velger du Miele - vinneren av den tyske bærekraftprisen 2024.

En personlig tilpasset premium-opplevelse

Å velge Miele er synonymt med innovasjon, tillit og design. For å sikre at både entreprenører, arkitekter og sluttbrukere ender opp med de riktige løsningene, er vårt Miele Experience Center alltid tilgjengelig for veiledning – før, under og etter kjøpet.

Ditt hjem, et smart hjem

Med det innovative Miele@Home-systemet får du utnyttet potensialet som ligger i Miele-produktene på best mulig måte. Alle produktene kan enkelt og praktisk kobles sammen i et nettverk. Løpende oppdatering av programmene fører til stadig lavere energiforbruk og sørger for at produktene er oppdaterte i hele sin levetid.

Teknisk service & garanti

Når du kjøper et Miele-produkt, er du garantert holdbarhet, kvalitet og sikkerhet. Du kan kjøpe en utvidet garanti på opptil 10 år, og du får en rask, effektiv og faglig kompetent teknisk service.