For akkurat din spesielle smak av perfeksjon

Kvalitet forut for sin tid

Kjøp nå

Miele kaffemaskiner

Det finnes ingen kaffe som faller i smak hos alle. Din perfekt bryggede kaffe er unik for deg.
Det er derfor Miele kaffemaskiner er fremstilt ved hjelp av solid håndverk med ett mål for øye:
Å gi deg kopp etter kopp – helt etter din smak. Fordi perfekt er personlig.

Miele coffee machines

A latte macchiato being prepred with a Miele coffee machine

Kaffe brygget helt etter din smak

Det er bare Miele som har presisjon nok til å servere din personlige favoritt i hver eneste kopp. Vi overlater styringen til deg i å skape din unike kaffeopplevelse av premium-kvalitet. Oppdag innovative funksjoner, som CoffeeSelect*,  slik at du kan velge den riktige bønnen til de ulike kaffespesialitetene. OneTouch for Two som lar deg lage to kopper samtidig, og mange brukerprofiler som tilbyr alle sin variant av en perfekt brygget kaffe for alle kaffetyper.

*avhengig av modell

Miele coffee beans being grinded

Kaffe i barista-kvalitet hjemme

Lag din egen perfekte kaffe med ett tastetrykk. Mieles kaffemaskiner byr på vårt unike AromaticSystem som kverner nye bønner hver gang, fyller koppen og hjemmet med forførende kaffearomaer. Med 50 % lavere kvernelyd* garanterer vår design fredelige morgenstunder. I tillegg kan du med BaristaAssistant lage din optimale espresso med en trinnvis finjusteringsprosess.   
*Sammenlignet med tidligere modeller.

A person using her mobile phone to control the Miele coffee machine

Fornøyelse uten en anstrengelse

Våre Miele kaffemaskiner gjør hvert øyeblikk av dagen til pur fornøyelse. Skreddersydde CoffeeCreations passer perfekt til en kaffepause med venner som har sine egne favoritter. Med WiFi@Connect står kaffen klar når du kommer inn på kjøkkenet om morgenen. I tillegg er vedlikeholdet enkelt. ComfortClean sørger for at hver kopp er helt ren.

*Utstyr avhenger av modell

Hvilken passer perfekt til deg?

Se alle våre modeler

  

Miele CM5 Silence

Nyt en fredelig morgenkaffe mens resten av familien sover og drømmer om en. Våre kaffemaskiner i CM5-serien byr på en kvern med et 50 % lavere lydnivå sammenlignet med tidligere modeller, slik at du kan male kaffebønnene og brygge kaffen i fred og ro.

Miele CM6 MilkPerfection

Silkemykt melkeskum er selve kronen på verket på din favorittkaffe fra latte macchiato til flat white. Våre kaffemaskiner i CM6-seriene bruker et innovativt dobbelt dampinntak for varmere melk med en lettere og finere struktur.

Miele CM7 CoffeePassion

Våre kaffemaskiner i CM7-serien er designet for kjennere med en hang til perfeksjon. Tre bønnebeholdere lar deg velge den perfekte bønnen for alle kaffetyper, CupSensor tilpasser dysen automatisk til koppen og AutoDescale gjør at alt flyter uten hindringer. 

Alt du trenger til din personlige favoritt

De perfekte bønnene til din maskin

Vår eksklusive Miele Black Edition-kaffeblandinger er spesielt utvalgt og brent for fullkommen smak og aroma i våre maskiner. Fairtrade- og økologisk sertifisert. 

Tilbehør for perfekt vedlikehold

Fra pleiemidler til reservedeler - her finner du alt du trenger for å holde Miele kaffemaskinen i perfekt stand og prestere lenger.

*Modellavhengig