Spesialist på gulv siden 1927

Det finnes en Miele støvsuger for alle

Mieles utvalg av støvsugere er like variert som de hjem vi bor i. Fra pose til poseløs og fra ledning til lednings fri og helautomatisk – vi har den perfekte løsningen for deg. 

Se hele vårt utvalg av støvsugere

Si farvel til allergier og ubehagelig lukt

Miele støvsugere har flere ulike filtreringsmuligheter1, også en som passer for deg:

AirClean-filteret filtrerer 99,9 % av alle finstøvpartikler.

Active AirClean-filteret filtrerer 99,9 % av alle finstøvpartikler og reduserer ubehagelig lukt - perfekt for deg med kjæledyr.. 

• HEPA AirClean-filteret filtrerer 99,999 % av alle finstøvpartikler og allergener.

Har du kjæledyr?

Hvis du har hund eller katt i huset, er Mieles Cat & Dog-modeller det perfekte valget.

Mieles Cat & Dog-modeller har nemlig de spesielle funksjonene som gjør støvsugingen lettere med kjæledyr i hjemmet. Du har f.eks. modeller med den smarte turbobørsten som effektivt fjerner både dyrehår og lo.

Vi har Cat & Dog-modeller innenfor de fleste av våre kategorier av støvsugere.

Finn modellen som passer for deg

Miele har et bredt utvalg av ulike støvsugere, og du kan velge mellom alt fra håndholdt frihet til helautomatisk rengjøring. Du finner modeller både med og uten støvsugerpose.

Mieles kraftigste støvsugere er like forskjellige som hjemmene vi bor i.

Våre ulike modeller

Støvsuger med pose

Den tradisjonelle, kraftige støvsugeren

En tradisjonell Miele støvsuger med støvsugerpose kombinerer effektiv rengjøring med unik brukervennlighet.

Med Mieles smarte klikksystem er det enkelt å bytte støvsugerpose. Den automatiske poselukkingen stenger inne det oppsamlede støvet, slik at hygienen er på topp.

Poseløs støvsuger

Se Boost og Blizzard

Om du vil slippe å skifte pose og i stedet bare tømme en beholder, så er Mieles Boost eller Blizzard et riktig valg for deg. 

Du oppnår det samme effektive rengjøringsresultatet og kan velge mellom den smarte kompakte Boost eller storebroren Blizzard som har en større kapasitet. Begge de to poseløse støvsugermodellene får du med ulike funksjoner som du kan velge etter behov, som f.eks Cat & Dog-modeller. 

Triflex HX2

Rask og enkelt –hver gang

Den nye håndholdte Duoflex

Oppdag rengjøring uten grenser med Duoflex – Mieles nye håndholdte støvsuger. Den har den samme sterke sugeevnen som en tradisjonell Miele støvsuger2, men har ingen ledning. Den er lett og hygienisk og gjør støvsugingen til en lek. Rask å ta i bruk og enkel å håndtere, og sist, men ikke minst; ingen ledning som stopper deg.

Triflex HX2

Håndholdt støvsuger

Opplev Mieles kraftigste støvsuger

Smart, fleksibel og full av energi. Mieles håndholdte støvsuger Triflex HX2 tar raskt hånd om smuler og støv. 

•  Ekstra bred elektrobørste støvsuger større flater på kortere tid og gjenkjenner automatisk alle gulvtyper. 

•  HEPA Lifetime-filteret filtrerer 99,999 % av selv de minste støvpartiklene.

•  VARTA Li-on batteriene kan byttes

Testvinnere: Miele Triflex HX2-modellene Pro og Cat & Dog er dessuten kåret til «Best i Test» av både Forbrugerrådet TÆNK i Danmark (august 2022) og Råd & Rön i Sverige (september 2022).

Miele Robots

Robotstøvsuger

Helautomatisk rengjøring

Miele robotstøvsuger Scout RX3 er utstyrt med den aller siste teknologien, slik at den kan ta hånd om støvsugingen, mens du gjør noe annet.

Med Miele Scout-appen trenger du bare velge ønsket program så gjør roboten jobben. Når den er ferdig, finner den tilbake til stasjonen hvor den automatisk lades opp og er klar til neste rengjøring. 

Velger du modellen med Home Vision HD kan du også holde øye med om din Scout RX3 gjør jobben sin riktig - og det i beste HD-kvalitet. Live-overføring av bildene er naturligvis kryptert.

Trenger du hjelp?

Om du funderer lurer på hvilken modell som passer best for deg, kan du med fordel bruke vår kjøpsguide. Den hjelper deg med å sammeligne modeller, funksjoner og gir alternativer som passer best for dine behov.

Kjøpsguide

Hvilken Miele støvsuger passer best for deg?

Har du allerede en Miele støvsuger?

Støvposer og filtre

Mieles originale støvsugerposer og filtre sikrer støvsugerens høye effektivitet og lange holdbarhet.

Tilbehør

Oppgrader støvsugeren til dine rengjøringsbehov.

Reservedeler

Om du mangler en del til din støvsuger, fortvil ikke.

Gode grunner for å velge Miele

Med fokus på kvalitet

Som for alle Miele-produkter har våre støvsugere blitt testet intensivt og grundig.

Uavhengig av om det er mil etter mil med testing av våre gulvmunnstykker, til alle støt, slag og riper våre teknikere utsetter produktene våre for, får du en støvsuger som er bygget for å vare.

Med Miele service vil du få glede av ditt kvalitetsprodukt i mange år.

Vår historie

Vi er stolte av vår historie. Fra vår spede start som familieeid foretak i 1899, til å bli innovatører innen støvsugerteknologi siden 1927 og for å ha vunnet utallige priser for vår design, har støvsugere alltid vært en betydelig del av vår historie.

Det er derfor vi streber etter det absolutt beste innen ytelse, kapasitet og bærekraft med hver støvsuger vi produserer. Når du velger en Miele-støvsuger, kan du stole på et pålitelig varemerke, som vil følge deg i mange år. 

Fotnoter

1 Individuelle funksjoner avhenger av støvsugerens modell

2 Rengjøringseffekt sammenlignet med en Miele Complete C3 (SGEF3) støvsuger med turbobørste STB 305-3 (støvopptak fra tepper og harde gulvbelegg med skjøter, fiberopptak på tepper). Iht. IEC 62885-2.

3Individuelle funksjoner avhenger av robotstøvsugerens modell