DET NESTE STORE INNEN RENGJØRING  - ER GANSKE SÅ LITEN

DEN NYE POSELØSE BOOST CX1

KVALITET FORUT FOR SIN TID

Kjøp nå
Se Boost CX1-serien.
Fra kr 3 799,-.

Tilgjengelig i flere farger.

Originalserie

Cat&Dog

Parquet

Opplev Boost CX1

Sterk effekt
Vortex-teknologi

Enten det er parkett, laminat eller teppe – Boost CX1 gir optimal effekt på alle underlag. Sterk rengjøringseffekt: En luftstrøm på over 100 km/t garanterer perfekt oppsamling av både grovt og fint støv. Sammen med det effektive gulvmunnstykket, den optimale luftføringen og den innovative motoren oppnår Boost CX1 ekstremt høy sugeeffekt, som ikke gir støvet noen sjanse.

Plassbesparende
Kompakt design

Med den minste poseløse støvsugeren Boost CX1 fra Miele har du ikke bare fordelen av maksimal rengjøringseffekt, men også av en kompakt design. Den er enkel å manøvrere selv på trange plasser.

TrackDrive
Sikker og stabil

Takket være sidehjulene holder den stø kurs og er svært smidig. Støvsugeren er ekstremt praktisk og enkel å manøvrere. Takket være kompakte mål sørger den også for perfekt hygiene og renhet i små rom.

Flerlags filtersystem
For de strengeste hygienekravene

Den fremragende filtereffekten til Boost CX1 er basert på et flerlags filtersystem. For filtrering av de fineste partiklene er Boost CX1 utstyrt med et Hygiene AirClean-filter for normale krav eller et HEPA AirClean-filter for de strengeste hygienekravene, avhengig av modell. Med en støvlagringskapasitet på > 99,999 %* er HEPA AirClean-filteret ideelt for dem som er allergiske mot husstøv.

*iht. IEC 62885-4

Poseløs
Enkel tømming

Støvbeholderen kan enkelt tas ut ved å trekke håndtaket opp fra støvsugeren. Med ett klikk på tømmetasten åpnes beholderen og alt støvet faller ned i søppelkurven.

Ytterligere produkthøydepunkter

Parksystem for pauser

Praktisk: Gulvmunnstykke og sugerør kan parkeres på siden av støvsugeren ved behov.

Dreiebryter med flere trinn

Den elektroniske effektreguleringen utføres via en dreiebryter med flere trinn. Grafiske symboler for forskjellige bruksområder gjør det lettere for deg å velge optimalt effekttrinn.

Tilbehør av høy kvalitet

Boost CX1 er som standard utstyrt med tre ulike typer tilbehør av høy kvalitet: Møbelmunnstykke, fugemunnstykke og sugebørste. De er festet på VarioClip og er tilgjengelige til enhver tid.

Høyeste Miele-kvalitet

Ingen hverdag kan være så hard som Mieles produkttester: Før Mieles støvsugere går i serieproduksjon, må de kunne tåle harde utholdenhetstester i vårt testlaboratorium.

KRAFTIG. KOMPAKT. SMIDIG.
Den nye poseløse Boost CX1

Mieles nye poseløse støvsuger Boost CX1 er både kraftig, kompakt og utrolig smidig. Boost CX1 gir et perfekt rengjøringsresultat på alle typer gulv – fra parkett og laminat til tepper. Med det kompakt design er den dessuten særdeles velegnet for deg som bor i en mindre leilighet eller på en liten hybel.

Velg mellom ulike modeller og farger.

Kjøp nå
To top of page