Den nye Miele-appen*

Full oversikt – enten du er hjemme eller på farten

Din perfekte partner: Med Miele-appen har du alltid oversikt over dine Miele husholdningsprodukter. Ønsker du for eksempel å følge prosessen i stekeovnen eller å vite når vaskeprogrammet er slutt? Appen gir deg all informasjon du trenger og tilbyr komfortabel og rask betjening. Dessuten tilbyr appen ekstra informasjon og tjenester for dine Miele produkter, for eksempel BaristaAssistant eller oppskrifter. Last ned appen nå!

Miele feirer 125 år med nye funksjoner

Med 125 års erfaring ser vi tydelig at fremtidens hvitevarer er smarte. I tillegg til fordelene som appen allerede tilbyr, har vi som mål å kontinuerlig tilby løsninger for bærekraft utover energimerkingen. Derfor introduserer vi spennende nye funksjoner som du kan få tilgang til via appen, f.eks. oversikt over forbruket, bærekraftige oppskrifter eller øko- og oppbevaringstips.

Jubileumstilbudene

Bærekraftfunksjon

For miljøvennlig nytelse

Bærekraftig matlaging

Økologisk matlaging handler om mer enn å dampe grønnsakene. Miele feirer 125 år med ekstra bærekraftige oppskrifter i Miele Appen**. Med våre tilberednings- og oppbevaringstips kan du ved hjelp av Miele Appen** bli inspirert og få forslag til hvordan unngå matsvinn samt tilberedelse av mer miljøvennlig mat. 
 

Bærekraftfunksjon

Spar penger og ta bærekraftige valg

Oversikt over forbruket

Full oversikt over ditt energi- og vannforbruk ved å koble vaskemaskinen og oppvaskmaskinen din til Miele Appen**  Skreddersydde månedsrapporter med individuell oversikt er en populær funksjon hos kundene våre. Den lanseres i Miele Appen i løpet av jubileumsåret. Har du hendende fulle? Da kan du ganske enkelt spørre Google om din forbruksdata.

RemoteUpdate

Automatisk og enkelt

Alltid oppdatert

Ønsker du at dine nettverkstilkoblede Miele-produkter alltid skal være oppdaterte? Med RemoteUpdate-funksjonen er det ikke noe problem. Tilgjengelige programvareoppdateringer blir ganske enkelt lastet ned og installert på dine Miele-husholdningsprodukter hvis mulig. Du finner mer informasjon om oppdateringen i Miele Appen** som versjonsmerknader.

Den nye Miele-appen

Dashboard

Din kontrollsentral

Dashbordet tilbyr deg optimal oversikt, slik at du til enhver tid er oppdatert på aktuell status for dine smarte Miele-produkter. Du ser umiddelbart om vaskeprogrammet allerede er avsluttet eller ovnen er forvarmet. Takket være funksjonen med hurtigtilgang kan du foreta viktige innstillinger som å sette direkte på Pause eller Stopp. Den nye designen gjør betjeningen enda enklere og mer intuitiv.

MobileControl

Alt under kontroll

Raskt og komfortabelt: Med MobileControl har du ikke bare full oversikt, men du kan gripe inn direkte. Via appen kan du enkelt justere programvalg, startforvalg og andre opsjoner. Det blir lekende lett å styre dine Miele-produkter.

Miele in-app shop

Bestill rengjøringsprodukter raskt og enkelt

I Miele-appen kan du enkelt bestille både forbruksmateriell og tilbehør mens du er på farten. Med bare noen få klikk kan du velge dine favorittprodukter blant Mieles forbruksvarer og tilbehør og bestille dem direkte i appen. Eller gjør det enda enklere: Under punktet «Til dine produkter» finner du de produktene som passer akkurat til dine nettverkstilkoblede hvitevarer. Dette forenkler bestillingsprosessen og sparer tid. Med Mieles nettbutikk i appen er bestilling av forbruksvarer og tilbehør en behagelig shoppingopplevelse - alltid lett tilgjengelig på smarttelefonen eller nettbrettet.

RemoteUpdate

Alltid oppdatert

Ønsker du at dine smarte Miele-produkter alltid skal være oppdaterte, uten for mye bryderi? Med funksjonen Remote update er det ikke noe problem. Tilgjengelige programvareoppdateringer for dine Miele husholdningsprodukter blir enkelt overført og installert på det respektive produktet – uten at en servicetekniker må være til stede. Detaljer rundt oppdateringen kan sjekkes i appen under Release Notes.

PairingAssistant

Støtte ved nettverkstilkoblingen

Når du skal legge til nye produkter, tilbys veiledning trinn for trinn. Appen fører deg gjennom hvert trinn i registreringsprosessen, blant annet med bilder. Ingenting står i veien for vellykket integrering.

App Feature til kjøkken

Smart Food ID

Smart Food ID** – Automatisk matvaregjenkjenning og beste bruningsresultater

Ved bruk av kunstig intelligens gjenkjenner kameraet i ovnen*** de forskjellige matvarene, tilpasser parameterne og forhindrer at maten blir brent. For de aller beste resultater – uten stress.

Alt du trenger å gjøre er å plassere maten i ovnene, bekreft programvalget så gjør ovnen resten. Aktiver Smart Food ID i din Miele app nå.

FoodView

Full oversikt

Hold øye med maten i stekeovnen – også når du befinner deg et annet sted: Via et kamera som er integrert i taket i ovnsrommet, kan du se maten i ovnen på en smarttelefon eller nettbrett. Du kan også justere innstillingene på den tilkoblede stekeovnen ved bruk av din mobile enhet. Mer kontroll gir enda mer frihet – og komfort uten sidestykke.

Inspirasjon til oppskrifter

Alltid den passende oppskriften

Hvilken oppskrift kan skape en ferieopplevelse i hjemmet? Når det gjelder nye idéer til matlaging og baking, får du rask hjelp av oppskriftsfunksjonen til Miele-appen : Du finner enkelt oppskrifter til spesielle anledninger, eller du kan finne inspirasjon til hverdagsmaten. Du kan variere kostholdet ditt med nye oppskrifter og prøve ut matlagingstrender, også spontant.

CookAssist

Perfekte stekeresultater enkelt via app

Hemmeligheten bak perfekte stekeresultater: Miele CookAssist støtter deg underveis ved den optimale tilberedningen av biff, men også mange andre retter. Med trinn for trinn-veiledning i Miele-appen overføres temperaturer og tilberedningstider automatisk til TempControl-platetoppen. Alt du trenger å gjøre, er å bekrefte innstillingene.

Mix & Match

Intelligent assistanse

Rask tilberedning av sunne måltider: Med Mix & Match kan du tilberede eller varme opp ulike matvarer samtidig – på under en halvtime. Du kan sette inn matvarene i ovnen samtidig, og ta dem ut igjen etter at det valgte programmet er ferdig. Slik kan du komfortabelt tilberede et måltid med flere komponenter på tallerkenen, uten å måtte tenke på ulike tilberedningstider- og -temperaturer. Miele-appen støtter deg ved valg av oppskrift og tilberedning.

BaristaAssistant

Still inn den perfekte espresso for full nytelse

Din favorittespresso trenger gode bønner og optimale produktinnstillinger. BaristaAssistant hjelper deg med fininnstillingen. Den fører kaffevenner trinnvis gjennom fire til åtte aromaer slik at de kan finne sin personlige smaksfavoritt. Denne prosessen er unik, for ikke bare kan de enkelte parameterne endres via appen, du kan også foreta en utvelgelsesprosess for å optimere espressoen etter egen smak om du ønsker.

AutoStart

Programmert start via app

Med AutoStart-funksjonen kan oppvaskmaskinen programmeres via appen, slik at den starter automatisk til innstilt tidspunkt. Takket være AutoDos og PowerDisk er det alltid rengjøringsmiddel på plass, slik at maskinen kan arbeide selvstendig. Dermed er det ikke lenger nødvendig å starte maskinen manuelt eller via appen. Ingen glemt programstart og alltid nok rent servise.

App Feature for tøypleie

AddLoad

Mulighet til å legge inn mer tøy

Vaskeprogrammet i Mieles vaskemaskiner eller vask/tørk-kombinasjoner er i gang allerede, men du har glemt å legge i et plagg? Med AddLoad er det ikke noe problem! Funksjonen vises både på produktet og i appen. Dermed kan du sjekke fra et annet sted om og når det er mulig å legge inn mer tøy. Trenger du mer tid for å finne plaggene? Du kan sette Miele-maskinen på pause mens du er på farten. Det sørger for maksimal komfort.

HygieneAssistant

Uovertruffen renhet for produktet og tøyet

Dersom du ofte vasker ved lave temperaturer, anbefales det iblant å utføre en maskinrens på din Miele vaskemaskin og vask/tørk-kombinasjon med det respektive programmet. Hvis ønskelig blir du informert via appen når en maskinrens er på tide. Hygienestatusen kan du når som helst sjekke i appen. På den måten er du alltid velinformert og kan nyte godt av førsteklasses hygiene.

CareAssistant

Lengre friskt og uten skrukker

Er du på farten og får ikke tatt ut den ferdige klesvasken av maskinen? CareAssistant sørger for at tøyet holder seg friskt lenger. Via appen kan du forlenge antikrøll med 30 minutter opptil tre ganger. Da kan klesvasken bli værende i opptil 240 minutter i maskinen – uten at den mister friskheten til nyvaskede klær. CareAssistant kan brukes både for vask, tørk og den gjennomgående prosessen.

TimeAssistant

Alltid godt informert

Perfekt timing er så enkelt: Fremfor alt kan tørketiden variere veldig med type og mengde tøy. Via Miele-appen blir du alltid informert når du ønsker det, så snart den opprinnelige sluttiden endres med over 30 minutter. Du vil også motta en melding når programmet er slutt. Slik er du alltid godt informert og slipper å kontrollere stadig vekk.

* Tilgjengelig for en mobil enhet (informasjon om minstekrav finner du i App Store).

** Eget digitalt tilbud fra Miele & Cie. KG og ikke en del av kjøpskontrakten til Miele husholdningsprodukter. Alle smart-applikasjoner er gjort tilgjengelige med Miele@home-systemet. Utvalget av funksjoner kan variere med modell og land.

*** Sørg for at ovnen bruker den sist oppdaterte versjonen av programvaren og er koblet til et WiFi-nettverk. Det er mulig at Smart Food ID-funksjonen ikke er umiddelbart synlig i Miele-appen. Hvis dette er tilfelle, lukk appen helt og start den på nytt.

Dette kan også være interessant for deg

Produktkommunikasjon

Smart Home-integrering