Et nettverkstilkoblet hjem

Med smarte produkter og Miele@home

Gjør hjemmet ditt smartere og livet ditt enklere ved å integrere dine Miele-produkter trygt i nettverket ditt og aktivere mange praktiske funksjoner. Med en intuitiv app, stemmestyring og integrering i eksisterende Smart-Home-oppsett, har du full kontroll over dine tilkoblede produkter takket være Miele Cloud.

En app som kan gjøre alt

Full oversikt – enten du er hjemme eller på farten.

Les mer om Miele-appen

God oversikt

Et oversiktlig dashboard gir deg nøyaktige oppdateringer for alle dine tilkoblede produkter; du kan kontrollere fra et annet sted om oppvaskprogrammet er avsluttet eller om stekeovnen har riktig temperatur.

In-app shop

Kjøp av forbruksmateriell eller tilbehør blir enda enklere; appen filtrerer etter produkter som er kompatible med dine tilkoblede produkter.

Problemfritt

Med noen få, enkle trinn viser appen deg hvordan du kan legge til og konfigurere nye produkter. Programvareoppdateringene til dine produkter blir automatisk lastet ned og installert.

Enkelt og berøringsfritt/eller berøringsfritt

Stemmestyring er både raskt og enkelt. Den perfekte muligheten til å styre dine Miele-produktet med kun ett (eller to) ord.

Oppdag stemmestyring med Google Home

Takket være Miele-Cloud-grensesnitt
Alle våre produkter samarbeider sømløst med ditt eksisterende Smart-Home-oppsett.

Effektiv med energi

Intelligente produkter vet nøyaktig når selvstendig produsert strøm – for eksempel gjennom bærekraftige opsjoner – er tilgjengelig og lader eller starter automatisk.

Sikkerheten først

Produkter som er integrert i ditt Smart Home, som for eksempel husholdningsprodukter og ekstra røykvarslere, sørger for at du kan forlate hjemmet ditt og føle deg trygg på at alt er slått av og at alt overvåkes på forskriftsmessig vis.

En persontilpasset opplevelse

Tilpass ditt Smart Home til dine personlige rutiner; for perfekt belysning til bestemte tidspunkter, for produkter som står klare når du trenger dem, eller for en robotstøvsuger som foretar rengjøringen når du er på farten.

Intelligent samarbeid

Tilkoblet for deg: Miele-produkter kommuniserer med hverandre. På den måten forenkles og automatiseres betjeningstrinnene.

Full kontroll over din Scout-støvsuger

Du kan observere robotvennen din når den støvsuger via en kryptert videostream, motta statusoppdateringer og programmere atferd og rengjøringsplan – alt via kun én intuitiv app.

Her finner du svar på de vanligste spørsmålene som stilles

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du ikke finner den informasjonen du leter etter.