Revolusjon på vaskerommet

Vi er stolte av å utvikle produkter med lang levetid

Alle Mieles produkter er utviklet for å ha lang levetid, berike hjemmet ditt med en tidløs design og har et sterkt fokus på bærekraft gjennom høy ytelse og innovative funksjoner.

Miele vaskemaskiner

Bærekraftig stell av tøyet; automatisk dosering og tilleggsfunksjoner sørger for at du får best mulig vaskeresultat og bevarer tøyet ditt. Kombinert med lekker design for alle frittstående-, innbyggings- og vask-/tørksøyle modeller. Testet for mer enn 20 års pålitelig tøypleie*.

Designet for å bevare tøyets egenskaper

TwinDos® – automatisk vaskemiddeldosering

Doser alltid nøyaktig den mengden vaskemiddel du trenger. Med vårt unike TwinDos®-system doseres riktig mengde vaskemiddel automatisk til riktig tid. Opplev fordelene med vaskemaskiner med TwinDos®-systemet og dra nytte av optimal effektivitet og praktisk, tidsbesparende drift.

Miele tørketromler

Våre T1-tørketromler har EcoSpeed-teknologi, en rask og bærekraftig måte å tørke klærne dine på, som viser at du kan beskytte miljøet samtidig som du oppnår svært god yteevne. Kombinert med EcoDry kan du tørke en full maskin opptil 20 minutter raskere med minimalt energiforbruk, og det er derfor alle våre tørketromler har fått tildelt utmerkelsene «Which Best Buy» og «Eco Buy».

Lavt energiforbruk & skånsom mot tekstiler

Miele vaskemaskin med tørketrommel

Teknikk som er så smart at den intuitivt forbedrer vaskerutinene dine. Miele vaskemaskin med tørketrommel er kompromissløs og plassbesparende. Bli kjent med funksjoner du ikke engang visste at du ønsket deg: Automatisk dosering, mindre stryking, hurtig- og energibesparende programmer og mye mer.

Kombinert vaskemaskin og tørketrommel

Bruk vår praktiske kjøpsguide

Du kan raskt finne det perfekte produktet fra Miele ved å svare på noen få spørsmål. Kom i gang.

 

 

Miele strykemaskiner

En enkel og effektiv strykeopplevelse; Se hvordan du på en trygg og behagelig måte raskt får bort skrukker og folder.

Strykemaskiner

Har du allerede et Miele-produkt?

Våre originale produkter, tilbehør og reservedeler sikrer perfekt kompatibilitet og tilpasning.

Utnytt vaskemaskinens hele og fulle potensial

Vaskemidler

Gi nyvasket tøy en personlig duftopplevelse

Dufter

Øk kapasiteten samtidig som du opprettholder den samme høye kvaliteten

Tilbehør

Sørg for at produktet ditt er i perfekt stand

Reservedeler

Hvordan vaske og behandle dine tekstiler og flekker

Guide for enkel fjerning av flekker på tøy

Flekkfjerningsguide

Behandling og vask av tekstiler

Vaskemetoder og råd

Gode grunner til å velge Miele

Utviklet for å vare lenge

Våre produkter bygget for å tåle langt mer enn det en daglig drift kan utsette dem for, noe våre egne testmetoder viser. Hvis du klarer å komme på en utfordring, har vi sannsynligvis testet den.

Immer Besser, siden 1899

Siden grunnleggelsen har Miele satt kvalitet i høysetet, og det er med stolthet og selvtillit at vi garanterer for hele vårt produktsortiment. Premium-produkter krever mindre vedlikehold og har lengre levetid.

Fotnoter

*I forbindelse med utviklingen av vaskemaskinserien W1 testet Miele modeller og viktige komponenter med 5000 programforløp (= 5 programforløp per uke i 50 uker per år) i ulike programmer. Les mer: miele.com/20years

**For mer informasjon: miele.com/20years