Vaskemaskiner og tørketromler – slik finner du det riktige produktet.

Ønsker du å kjøpe en ny vaskemaskin eller tørketrommel, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne det produktet som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Ved å svare på noen spørsmål om hvilke krav du stiller til en vaskemaskin eller tørketrommel, kan vår kjøpsguide finne de modellene som passer best til dine behov.

• Hvilket produkt har kapasiteten som er riktig for husholdningen din? Vi tilbyr mange tørketromler, vaskemaskiner og vask/tørk-kombinasjoner, som takler enhver utfordring ved tøypleie, uavhengig av størrelse.

• Hva slags type vaskemaskin eller tørketrommel passer i husholdningen din? Enten det er snakk om en vaskemaskin som kan settes i en søyle, et innbyggingsprodukt, en maskin for plassering under benk eller et frittstående produkt – vi har modeller for enhver situasjon og plassering. Slik at bruken av vaskemaskinen blir så enkel som mulig.

• Hvilke funksjoner og egenskaper synes du er viktige? Våre vaskemaskiner og tørketromler har mange opsjoner – fra vaskeprosess og energiklasse til sentrifugehastighet og maksimal tøymengde. Vi hjelper deg med å finne det riktige produktet til deg. Slik at klesvasken går som en lek.

 

Se vårt komplette sortiment av vaskemaskiner og tørketromler

Vaskemaskiner

Tørketromler

Vaskemaskin med tørketrommel

UltraPhase vaskemiddel

Miele Caps

To top of page