Vaskemaskiner og tørketromler – slik finner du det riktige produktet.

Ønsker du å kjøpe en ny vaskemaskin eller tørketrommel, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne det produktet som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Ved å svare på noen spørsmål om hvilke krav du stiller til en vaskemaskin eller tørketrommel, kan vår kjøpsguide finne de modellene som passer best til dine behov.

• Hvilket produkt har kapasiteten som er riktig for husholdningen din? Vi tilbyr mange tørketromler, vaskemaskiner og vask/tørk-kombinasjoner, som takler enhver utfordring ved tøypleie, uavhengig av størrelse.

• Hva slags type vaskemaskin eller tørketrommel passer i husholdningen din? Enten det er snakk om en vaskemaskin som kan settes i en søyle, et innbyggingsprodukt, en maskin for plassering under benk eller et frittstående produkt – vi har modeller for enhver situasjon og plassering. Slik at bruken av vaskemaskinen blir så enkel som mulig.

• Hvilke funksjoner og egenskaper synes du er viktige? Våre vaskemaskiner og tørketromler har mange opsjoner – fra vaskeprosess og energiklasse til sentrifugehastighet og maksimal tøymengde. Vi hjelper deg med å finne det riktige produktet til deg. Slik at klesvasken går som en lek.

 

Se vårt komplette sortiment av vaskemaskiner og tørketromler

Vaskemaskiner

Tørketromler

Vaskemaskin med tørketrommel

UltraPhase vaskemiddel

Miele Caps