Utvidet garanti

Med Mieles Utvidet Garantiperiode tilbyr vi den inntil 125 måneder garanti på dine Miele-produkter.

Miele feirer 125 år

125-måneders Utvidet Garantiperiode

Miele feirer 125 år. Frem til 31.12.2024 kan du få ekstra sikkerhet ved å kjøpe en 125-måneders utvidet garantiperiode (10 år og 5 måneder) for kun NOK 3495,- på utvalgte produkter**, noe som sikrer pålitelighet, hurtige reparasjoner eller utskiftning med et nytt produkt, om det skulle være nødvendig.

Når sikkerhet blir et prinsipp

Lang levetid, optimal brukskomfort og høyeste kvalitet – med kjøpet av ditt Miele produkt har du gjort det beste valget. Ønsker du maksimal sikkerhet for det nye produktet ditt? I løpet av produsentgarantien på to år har du mulighet til å forlenge garantien for dine produkter i inntil 125 måneder med Utvidet garantiperiode.

Tilbudet om Utvidet garantiperiode gjelder alle Miele-produkter med unntak av støvsugere, kaffemaskiner og MasterCool. På det området tilbyr vi deg spesielle servicetilbud.

Dine fordeler

Priser

Utvidet garantiperiode til

125 måneder (10 år og 5 måneder)*


kr 3495

Produktpris inkl. mva.

* inneholder 2 års produktgaranti. Ta kontakt med oss for prisinformasjon og utvidet garanti for MasterCool.

Ytterligere informasjon for nedlasting

Støvsuger CareBox

Fem års garanti og originale Miele HyClean-støvposer

Med støvsuger CareBox tilbyr Miele en utvidet garanti på 5 år og 4 pakker med originale Miele HyClean 3D Efficiency-støvposer. Dette tilbudet gjelder alle Miele-støvsugere som ikke er eldre enn 2 år.

Miele garanti & reklamasjon

Feil eller mangler som dekkes av garanti eller reklamasjon vil bli utbedret uten kostnad for deg. Kjøpskvittering kreves. Om du ikke finner denne, ta kontakt med din forhandler som kan utstede en kopi til deg. Øvrige reparasjoner vil bli fakturert etter bestemmelsene nedenfor.

Alle Miele husholdningsprodukter har en Miele garanti på to år. I løpet av disse to årene utbedrer Miele samtlige material- og produksjonsfeil gratis for deg som kunde. Mieles garantibetingelser gjelder. 

Informasjon om Miele-garanti finner du i dokumentet «Garantibetingelser», som følger med alle Mieles produkter.

**De 125 månedene inkluderer 10 år pluss ytterligere 5 måneder, inkludert 2 års Miele-garanti. De følgende produkter er ikke omfattet av tilbudet for 125 måneders Utvidet Garantiperiode: Støvsugere, kaffemaskiner (CVA og CM) og MasterCool