Slik finner du den riktige kaffemaskinen

Ønsker du å kjøpe en ny kaffemaskin, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Svar på et par kjappe spørsmål om dine kaffepreferanser i vår kjøpsguide, slik at den kan finne den kaffemaskinen som passer best til dine behov.

• Hvilken kaffemaskin passer dine kaffepreferanser best? Vi har en rekke kaffemaskiner som du kan lage perfekte kaffespesialiteter med. Foretrekker du en lekker espresso, kaffe latte eller cappuccino? Ønsker du en kopp av din egen helt spesielle kaffefavoritt med ett tastetrykk eller heller en hel kanne?

• Hvilken modell egner seg best for deg? Ønsker du en kaffemaskin for innbygging som integreres i kjøkkeninnredningen? Eller en frittstående kaffemaskin på benkeplaten som passer perfekt til innredningen? Vi tilbyr en rekke modeller for alle typer.

• Hvilke egenskaper og funksjoner er viktige for deg? Ønsker du å kunne fylle på flere sorter kaffebønner samtidig, eller er du mest opptatt av kvernen, dryppskålen eller en melkeskummer av høy kvalitet?

 

Se vårt komplette sortiment av kaffemaskiner og relaterte produkter.

Alle kaffemaskiner

Frittstående kaffemaskiner

Innebygde kaffemaskiner

Tilbehør

Miele kaffe