Slik finner du den riktige støvsugeren

Ønsker du å kjøpe en ny støvsuger, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Ved å besvare noen spørsmål om hvilke krav du stiller til støvsugeren din og rengjøring, kan vår kjøpsguide finne de modellene som passer best til dine behov.

• Hvilken støvsuger passer til husholdningen din? Vi har en rekke støvsugere som takler enhver utfordring forbundet med rengjøring. Fra harde gulv og utilgjengelige områder, til alle slags dyrehår.

• Hvilken støvsugermodell passer best for deg? Ønsker du en robotstøvsuger som utfører arbeidet for deg automatisk, en håndholdt støvsuger som du lett kan bære rundt omkring i huset eller en poseløs modell for rask og hygienisk tømming?

• Hvilke funksjoner og egenskaper synes du er viktige? Våre støvsugere tilbys med en rekke opsjoner og ulike filtre. Er batteriets levetid det viktigste for deg, er du allergisk og synes det er viktig å ha et HEPA-filter, eller ønsker du ganske enkelt bare en støvsuger med maksimal sugeeffekt?

 

Se vårt komplette sortiment av støvsugere og relaterte produkter

Støvsugere

Støvsugerposer & filtre

Tilbehør