Oppgrader kjøkkenet ditt

Finn Miele kjøkkenprodukter

Alle Mieles produkter er utviklet med tanke på at de skal ha lang levetid, de har et sterkt fokus på bærekraft gjennom høy ytelse og innovative funksjoner, og de tilfører kjøkkenet ditt en tidløs design.

Miele ovner

Innbyggingsovner som kan plasseres uavhengig av platetoppen for mer fleksibel installasjon, dampovner som er velegnet for deilige, sunne måltider, og frittstående mikrobølgeovner eller kombidampovner som gjør det mulig å kombinere ulike matlagingsteknikker – vi har en Miele-ovn for alle typer kjøkken og for enhver kokk.

Stekeovner

Miele platetopper

Våre induksjonstopper, platetopper, gasstopper og platetopper med integrert ventilator er designet for å kunne installeres uavhengig av eller sammen med eksisterende produkter, og passer perfekt til din personlige smak og bruk.

Platetopper

Miele ventilatorerer

Tilgjengelig som veggmonterte og innebygde modeller, som benk- og takventilator, eller til og med integrert i våre induksjonstopper. Mieles ventilatorer kan fungere som et klassisk eller moderne blikkfang på kjøkkenet, eller de kan integreres sømløst for å gi fri sikt.

Ventilatorer

Miele kjøle- og fryseskap

Dra nytte av fordelene ved et moderne kjøleskap, en fryser eller en fryseskap. Uansett type og modell er produktene våre utstyrt med en rekke smarte funksjoner: Jevn temperatur og luftfuktighet på alle nivåer, ikke behov for avriming, stillegående og kostnadseffektiv drift og mye mer.

Kjøle- og fryseskap

Miele oppvaskmaskiner

Vårt utvalg av oppvaskmaskiner er designet for å kunne plasseres under en eksisterende benkeplate, frittstående med egen benkeplate, halvintegrerte slik at de integreres naturlig i kjøkkeninnredningen, eller innebygd og skjult for en minimalistisk utforming. Det finnes en modell for alle typer kjøkkeninnredninger.

Oppvaskmaskiner

Bli kjent med oppvaskserien G 7000

Miele kaffemaskiner

Perfekt kaffe med et enkelt tastetrykk. Med funksjoner som stillegående kverning av kaffebønner, optimalt melkeskum og personlige innstillinger av hver kopp. Finnes som stilrene frittstående modeller eller som innbyggingsmodeller som passer godt sammen med eksisterende produkter.

Frittstående kaffemaskiner

Kaffemaskiner for innbygging

Har du allerede et Miele-produkt?

Det originale tilbehøret vårt holder samme høye kvalitet som produktene våre og garanterer at de passer perfekt sammen.

Tilbehør for matlaging

Tilbehør for oppvaskmaskiner

Tilbehør for kjøle-, fryse- og vinskap

Tilbehør for kaffemaskiner

Miele Kitchen Experience

Den unike kjøkkenopplevelsen med Miele.

Miele Kitchen Experience

Gode grunner til å velge Miele

Utviklet for å vare lenge

Våre produkter bygget for å tåle langt mer enn det en daglig drift kan utsette dem for, noe våre egne testmetoder viser. Hvis du klarer å komme på en utfordring, har vi sannsynligvis testet den.

For mer informasjon: miele.com/20years

Immer Besser, siden 1899

Siden grunnleggelsen har Miele satt kvalitet i høysetet, og det er med stolthet og selvtillit at vi garanterer for hele vårt produktsortiment. Premium-produkter krever mindre vedlikehold og har lengre levetid.