Slik finner du den riktige oppvaskmaskinen

Ønsker du å kjøpe en ny oppvaskmaskin, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne det produktet som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål i vår kjøpsguide om hvilke krav du har til oppvaskmaskinen. På denne måten finner den det produktet som egner seg best for dine konkrete behov.

• Hvilket produkt har den kapasiteten som passer til husholdningen din? Vi har en rekke oppvaskmaskiner som takler enhver utfordring forbundet med rengjøring, uansett størrelse. Med premium-opsjoner og funksjoner for enhver type servise og bestikk.

• Hvilken type oppvaskmaskin passer til kjøkkenet ditt? Frittstående, innebygd, halvintegrert eller fullintegrert – vi har modeller for enhver situasjon og plassering.

• Hvilke egenskaper og funksjoner er viktige for deg? Våre oppvaskmaskiner har et bredt spekter av vaskeprogrammer og -opsjoner, muligheter for kurvinnredning og energisparende teknologi. Vi hjelper deg med å finne ut hvilket produkt som kan gjøre oppvasken til en lek.

 

Se vårt komplette sortiment av oppvaskmaskiner og relaterte produkter

Alle oppvaskmaskiner

Oppvaskmiddel & oppvaskpulver

Tilbehør