Det finnes mange gode grunner for å velge Miele.
Seks av dem kan du lese om her.

Siden grunnleggelsen i 1899 har Miele fulgt mottoet «Immer Besser». Med det mener vi: Vi forplikter oss til å alltid være bedre («Immer Besser») enn andre leverandører, og alltid bli bedre enn vi allerede er. Vi ønsker å gjøre hverdagen til våre kunder enklere og bedre med produkter av stadig høyere kvalitet. For våre kunder betyr det at de alltid kan være sikre på at de har tatt en god beslutning ved å velge Miele – sannsynligvis en for livet.

Miele kvalitet

I mer enn 100 år har ordtaket vært: Du kan stole på Miele og på våre produkter. Vi tester våre husholdningsprodukter for opptil 20 års levetid. En gang Miele, alltid Miele: Miele-kunder over hele verden er lojale overfor Miele og anbefaler Miele til andre. Og, ser vi inn i fremtiden, lover vi deg aldri å gå på kompromiss med kvalitet og holdbarhet!

Mieles teknologi

Miele står for fascinerende teknologi og fremragende resultater med minimalt energiforbruk. Dette gjelder hygienisk og forsiktig håndtering av klesvask, gulv og oppvask, samt en rekke kulinariske opplevelser ved matlaging og baking. Dette sikres av de mange nyskapende funksjonene som kun Miele tilbyr. Utallige førsteplasser i de mest prestisjefylte produkttestene rundt om i verden beviser dette.

Håndverket Miele

Miele står for ekte håndverk, hvor visjoner, presisjon og oppmerksomhet for detaljer
kommer sammen. Hvert eneste produkt er produsert i henhold til de høyeste standardene og gjennomgår en grundig kvalitetskontroll inn til minste detalj. Fra malte håndtak til et metallstykke til hull som passer til alle produktgrupper,
er hvert element en del av vår reise til absolutt perfeksjon. Fordi ingenting er viktigere for oss enn at du er glad for at Miele varer lenge.

Miele servicen

Mieles kunder forventer førsteklasses service: Med våre egne serviceteknikere og autoriserte servicepartnere over hele landet, er vi her for å hjelpe deg med dine produkter om behovet skulle oppstå. I tillegg kan du også kjøpe de fleste reservedeler via nettsiden, og vi tilbyr en rekke service-/selvhjelpsvideoer som viser deg hvordan du kan reparere mindre feil selv.

Miele designen

Miele står for klare former, tidløs eleganse og intuitiv håndtering. Enten
med en klassisk dreiebryter, diskret sensor eller høyoppløselig touchdisplay
: Bruk av Miele er enkelt og morsomt. Ingen andre steder kan du finne et sammenlignbart utvalg av nøye koordinerte designlinjer og fargeskjemaer for et bredt utvalg av kjøkkenmøbler. Uansett hvordan ditt kjøkken ser ut: Miele passer perfekt for deg.

Merket Miele

I mange land er Miele det mest etterspurte merket. Miele har selv blitt kåret til det beste merket noen gang på det tyske hjemmemarkedet («best brand ever»). Et slikt merke forteller også noe om brukeren: Miele kunder stiller høye krav til ytelsen og miljøkompatibiliteten til sine husholdningsapparater. Alle som kjøper Miele viser kvalitetsbevissthet og stil.