Oppdag Miele rengjøringsprodukter

De beste resultatene

De samme høye standardene gjelder for rengjøringsproduktene som for maskinene. De er utviklet og testet i Mieles egne laboratorier, og sikrer best mulig rengjøringsresultater samt øker ytelsen til maskinene.

Miele støvsugerposer og filtre

Kun originale Miele støvsugerposer og filtre tilbyr den vanlige høye Miele-kvaliteten. De passer perfekt til støvsugerne våre, og bevarer sin enestående effekt. Slik at du kan puste ut.

Vaskemiddel

Slik at du kan ha glede av klærne dine i lang tid. Beskytt de ømfintlige fibrene i klærne dine og forleng vaskemaskinens levetid med våre spesialutviklede vaskeprodukter.

Vaskemiddel

Gir deg optimale vaskeresultater samtidig som de beskytter tøyet ditt – våre eksklusive vaskemidler er spesialutviklet for bruk i Mieles vaskemaskiner.

UltraPhase-vaskemiddel

Miele har revolusjonert tøypleie: Ingen andre flytende vaskemiddelsystemer vasker både hvitt og kulørt tøy så grundig rent som Mieles 2-fase-system.

Spesialvaskemidler

Våre spesialvaskemidler er utviklet for tekstiler som krever spesialbehandling. De kan brukes til å rengjøre dunjakker, puter eller sportsklær, uten at det går på bekostning av plaggenes unike egenskaper.

Kapsler med oppvaskmiddel

Opplev våre vaskemidler i porsjonskapsler som rengjør grundig og beskytter både kvalitetstekstiler og -klær. De praktiske Miele-kapslene er enkle å bruke og forsterker prestasjonen til din Miele vaskemaskin. Nyt den forbedrede hygienen, den langvarige duften og optimaliser holdbarheten til tøyet.

Tørketrommelduft

Med vårt mangfoldige utvalg vil tøyet ditt alltid tas ut av tørketrommelen med favorittduften.

Oppvaskmiddel

Alle våre vaskemidler er spesialdesignet for Miele oppvaskmaskiner og sørger for skinnende ren oppvask.

UltraTabs All in 1

Våre Miele UltraTabs All in 1 løses raskt opp og sikrer grundig og skånsom rengjøring med hver oppvask.

PowerDisk

Vårt avanserte og svært effektive oppvaskmiddel som doseres automatisk i Miele oppvaskmaskiner med AutoDos.

Den beste pleien for mange års drift

Mieles husholdningsprodukter utmerker seg med førsteklasses kvalitet, høy funksjonalitet og tidløs design. Ved å ta vare på dine Miele produkter med våre originale vedlikeholdsprodukter sikrer du at produktene opprettholder den høye ytelsen over lang tid.

Miele maskinpleieprodukter

Det finnes mange gode grunner til å velge Miele

Lang levetid i mange år

Våre produkter bygget for å tåle langt mer enn det en daglig drift kan utsette dem for, noe våre egne testmetoder viser. Hvis du klarer å komme på en utfordring, har vi sannsynligvis testet den.

Mer informasjon under: miele.no/20years

Immer Besser, siden 1899

Miele har hatt samme motto, «Immer Besser», siden dag én, og har alltid stått for kvalitet og holdbarhet. For våre kunder betyr det at de alltid kan være sikre på at de har tatt en god beslutning ved å velge Miele premiumprodukter – sannsynligvis en for livet.