Miele rengjøringsprodukter

Med rengjøringsprodukter fra Miele oppnår du enkelt og pålitelig optimale resultater. Produktene blir testet og utviklet i Mieles laboratorier i samarbeid med utvalgte produsenter. Alle formler er perfekt tilpasset Mieles produkter.

Ganske enkelt perfekt vask. Med Miele.

For at du alltid skal oppnå optimale resultater er det også viktig å bruke det riktige vaskemiddelet. Det er ikke alle vaskemidler du får kjøpt i butikken som vasker like godt i alle vaskemaskiner. Derfor finnes det Miele vaskemidler som er spesialprodusert for Mieles vaskemaskiner.

Perfekt oppvask. Med Miele.

I dag er det stor forskjell på oppvaskprogrammene til de ulike maskinprodusentene. Derfor gir ikke et vanlig oppvaskmiddel du får kjøpt i butikken like gode resultater i alle oppvaskmaskiner. Derfor finnes det et spesielt oppvaskmiddel for Mieles oppvaskmaskiner.

Forfriskende velvære fra tørketrommelen

Med tørketrommelen fra Miele kan du nyte den meget behagelige, langvarige og balanserte duftopplevelsen. Duftampullene fra Miele omgir tøyet ditt med din helt personlige favorittduft under tørkingen.

Optimalt vedlikehold for mange års drift.

Mieles husholdningsprodukter utmerker seg med førsteklasses kvalitet, høy funksjonalitet og tidløs design. Ved å ta vare på dine produkter med Miele-pleieprodukter, sikrer du at produktene ikke tar skade og holder seg nye lenger.

UltraPhase – laget for perfekte resultater

Med UltraPhase har vi utviklet vårt mest effektive vaskemiddel hittil. Ikke bare bruker du mindre vann og energi når du vasker, du beskytter også tøyet og forlenger klærnes levetid.

PowerDisk – oppvaskgranulat med automatisk dosering

PowerDisk doserer automatisk riktig mengde oppvaskgranulat til rett tid, og sørger for at du kan utnytte det fulle potensialet til din Miele AutoDos-oppvaskmaskin. Vel på plass gjør den jobben for deg, og du kan få et svært effektivt og miljøvennlig resultat.

To top of page