Et løfte som blir stående. 125 år med kvalitet

Bli med å feire vårt 125-årsjubileum og se vår skreddersydde kolleksjon. 125 Gala Edition-modeller og 125 Edition-modeller – med innovative funksjoner og ekstra tilbehør med på kjøpet*. Dessuten fås utvalgte kjøkkenprodukter om kort tid i en eksklusiv matt sort farge.

Siden vi utviklet og leverte vår aller første melkeseparator i 1899 har vår filosofi og vår lidenskap alltid forblitt den samme: Immer Besser. Med kvalitet og innovasjon forbedrer vi hele tiden hjemmet og livet ditt med eksklusive design, praktiske funksjoner og smarte produkter.

 

Vår jubileumskolleksjon

Skjem deg bort med flotte produkter

 

 

125 Gala Edition: Kvalitetsprodukter, med ekstra fordeler.

Våre kvalitetsprodukter leveres nå med innovative funksjoner og ekstra tilbehør. Utvalgte kjøkkenprodukter fås nå også i den eksklusive fargen mattsort.

 

 

Tilbehør med på kjøpet. Utvidet garantiperiode på 125 måneder.

Bli med på feiringen av 125-årsjubileet for varemerket vårt og benytt deg av flotte kampanjeprodukter og få tilbehør til utvalgte produkter med på kjøpet. I et begrenset tidsrom kan du dessuten bestille en utvidet garantiperiode på 125 måneder for kun kr 3495. Denne forvaltes komplett av Miele og er kun tilgjengelig for utvalgte produkter*** og sikrer pålitelig og rask reparasjon eller utskiftning med et nytt produkt.

 

 

I over 125 år har Miele stått for ...

 

 

 

En nærmere titt på ...

Nye funksjoner

Smarte produkter

En enkel oversikt

Digital funksjon og støtte for enda mer brukervennlighet og bærekraft.
Du kan glede deg til nye appfunksjoner som for eksempel oversikt over energi- og vannforbruket ditt, tips til bærekraftige oppskrifter og oppbevaring og mye mer.

125 Gala Edition i mattsort

Pålitelig ytelse i elegant, ny design med en utvidet garantiperiode på 125 uker med på kjøpet. Utvalgte kjøkkenprodukter fås i en eksklusiv mattsort farge.

Tilbehør med på kjøpet

Tilbehør med på kjøpet

Miele 125 jubileumstilbud*

Flere av våre jubileumsmodeller leveres med verdikuponger og/eller ekstra tilbehør.

Oppvaskmaskiner
Ett sett med 6 stk. PowerDisk for automatisk dosering av oppvaskmiddel eller en verdikupong med 6 stk. PowerDisk pluss et pleiesett med salt, skyllemiddel og DishClean.

Ovner
Et gourmet- og airfry-brett (HBBL71) samt et grill- og stekebrett (HGBB71)

Platetopper
En gourmet-grillpanne (GGRP)

Ventilatorer
Et sensitivt AirClean-filter med aktivkull (DKF 31-S) som nøytraliserer ubehagelig lukt fra matlaging

*Tilbudene er avhengige av modell.

 

 

Nye funksjoner i Miele App

Nedenfor ser du noen av de nye funksjonene våre i appen. For ytterligere informasjon om Miele App – les her. Og  våre generelle vilkår og betingelser finner du her.

Med vår erfaring gjennom 125 år vet vi at fremtiden til husholdningsprodukter er smart. I tillegg til fordelene som allerede er å finne i appen vår, ønsker vi å fortsette å tilby bærekraftige løsninger, i tillegg til energietiketten.

Derfor lanserer vi spennende nye funksjoner som kan hentes frem via appen, f.eks. et dashboard for forbruk, bærekraftige oppskrifter, tips og forslag til oppbevaring. Ta en titt!

 

 

Bærekraftsfunksjon

For miljøvennlig nytelse

Mer bærekraftig matlaging

Økologisk matlaging handler om mer enn å dampe grønnsakene. Miele feirer 125 år med ekstra bærekraftige oppskrifter i Miele Appen**. Ved hjelp av Miele Appen** kan du finne ut hvordan du lager mer miljøvennlig mat, bli inspirert, men også få forslag til hvordan du kan unngå matsvinn med våre tilberednings- og oppbevaringstips.

Bærekraftsfunksjon

Spar penger og ta bærekraftige valg

Dashboard for forbruk

Få full oversikt over ditt energi- og vannforbruk ved å koble vaskemaskinen og oppvaskmaskinen din til Miele Appen**. Har du hendene fulle? Da kan du ganske enkelt spørre Google om dine forbruksdata.

RemoteUpdate

Automatisk & enkelt

Alltid oppdatert

Ønsker du at dine nettverkstilkoblede Miele-produkter alltid skal være oppdaterte? Med RemoteUpdate-funksjonen er det ikke noe problem. Tilgjengelige programvareoppdateringer blir ganske enkelt lastet ned og installert på dine Miele-husholdningsprodukter hvis mulig. Du finner mer informasjon om oppdateringen i Miele Appen** som versjonsmerknader.

Din perfekte partner: Med Miele Appen** har du alltid oversikt over dine Miele-produkter. Ønsker du å følge tilberedningsprosessen i stekeovnen eller å vite når vaskeprogrammet er slutt? Appen gir deg all nødvendig informasjon og er rask og enkel å betjene. Med kun noen få klikk har du dessuten tilgang til andre tjenester, for eksempel bestilling av Miele-forbruksmateriell og tilbehør.

 

 

 

Miele opp gjennom årene

Bli med på å utforske arven vår gjennom utviklingen av våre produkter og varemerke.

1901, første Miele vaskemaskin: Meteor – 2023, vaskemaskin 125 Gala Edition

1929, første Miele oppvaskmaskin (første elektriske oppvaskmaskin i Europa) – 2023, oppvaskmaskin 125 Gala Edition

1933, kjøleskap modell nr. 69 – 2023, kombiskap 125 Gala Edition

1968, stekeovn, modell nr. H615 – 2024, stekeovn 125 Gala Edition i sort matt

1928, støvsuger, modell Melior – 2023, Triflex HX2 Gala Edition

 

 

Fotnoter

*Tilbudene er avhengig av modell. I forpakningen til produktet ditt finner du en verdikupong, som du kan benytte til å få tilbehør med på kjøpet. Du skanner ganske enkelt QR-kodene på verdikupongen og følger anvisningene. Utvalgte kjøkkenprodukter i matt sort tilgjengelig fra april 2024.

**Tilgjengelig for mobil enhet | mobiltelefon | nettbrett (informasjon om minstekrav finner du i App Store). Ekstra digitalt tilbud fra Miele & Cie. KG. Alle smart-anvendelser gjøres mulig med Miele@home-systemet. Funksjonsomfanget kan variere avhengig av modell og land.

***125 måneder dekker 10 år pluss ytterligere 5 måneder, inkludert 2 års Miele-garanti. Mer informasjon under. En utvidet garantiperiode på 125 måneder kan ikke kjøpes for følgende produktkategorier: Støvsugere, kaffemaskiner/CVA og MasterCool

Abonner på vårt nyhetsbrev

Hold deg oppdatert om nye produktlanseringer, spesialtilbud og nyheter.