Slik finner du den riktige platetoppen til kjøkkenet ditt

Ønsker du å kjøpe en ny platetopp, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål i kjøpsguiden vår om dine matlagingsvaner og kjøkkenet ditt. Deretter finner den platetoppen som passer best til deg.

• Hvilken type platetopp passer i din husholdning? I vårt sortiment har vi en rekke platetopper som takler enhver utfordring. Enten det er snakk om en induksjons-, gass- eller elektrisk platetopp – kjøpsguiden vår hjelper deg med å finne den riktige modellen.

• Hvilken design passer på kjøkkenet ditt? Foretrekker du en glassoverflate med omkransende ramme i rustfritt stål, eller en planlimt platetopp uten ramme som går i flukt med benkeplaten? Vi har en passende løsning for enhver design.

• Hvilke spesifikasjoner er viktige for deg? Platetoppene våre et utstyrt med en rekke opsjoner og funksjoner: Touchbetjening, ulike kokesoner, smarte funksjoner og barnesikring, bare for å nevne noen.

 

Se vårt komplette sortiment av platetopper og relaterte produkter

Alle platetopper

Rengjørings- & pleieprodukter

Tilbehør

To top of page