For å vurdere om bakeresultatet er ujevnt kan du tilberede følgende testoppskrift som referanse:
Røredeig
Ingredienser
Bakeform: Avlang form, 28–30 cm lengde, ikke av blikk.
eller
Smør kakedeigen jevnt på stekebrettet fra Miele.
Rør margarinen til krem, og tilsett litt etter litt sukker, vaniljesukker og egg.
Rør inn melet, som er blandet med bakepulver, vekselvis med melk.
Fyll røredeigen i en avlang form smurt med fett, eller smør den glatt på stekebrettet.
Sett bakeformen inn i ovnsrommet på bake- og stekeristen, parallelt med døren til ovnsrommet.
Innstilling av varmluft:
Avlang form: 160 °C varmluft pluss, ingen forvarming, deaktiver hurtigoppvarming, 2. rillehøyde nedenfra, 65–75 minutter avhengig av ønsket bruning.
Stekebrett: 160 °C varmluft pluss, ingen forvarming, deaktiver hurtigoppvarming, 2. rillehøyde nedenfra, 30–35 minutter avhengig av ønsket bruning.
Innstilling av over-/undervarme:
Avlang form: 160 °C over-/undervarme, ingen forvarming, deaktiver hurtigoppvarming, 2. rillehøyde nedenfra, 65–75 minutter avhengig av ønsket bruning.
Stekebrett: 160 °C over-/undervarme, ingen forvarming, deaktiver hurtigoppvarming, 2. rillehøyde nedenfra, 30–35 minutter avhengig av ønsket bruning.