SøkFinn en forhandler
Hjelp tilStekeovn

Maten faller sammen under baking (i bakeform)

Maten i bakeformen faller sammen under baking i stekeovnen/dialogovnen.

Deigen hevet for lenge eller ble rørt for mye.

Reduser heve- og røretiden.

Deigen er for myk.

Tilsett mindre væske i deigen.

Som følge av fuktighetstilførselen ved heving av svært fettholdig gjærdeig, kan deigen flyte utover.

La svært fettholdig gjærdeig heve uten fuktighetstilsetning.

Hevetemperaturen er litt for høy.

Reduser hevetemperaturen.

Heveprosessen er for lang.

Reduser varigheten av heveprosessen.
Merk deg at heving av deigen er integrert i automatikkprogrammet «Brød». Ikke la deigen heve ytterligere.

Det ble brukt for mye bakepulver.

Ikke bruk mer enn 15–16 g bakepulver per 500 g mel.

Bruksanvisning

Bruksanvisning

Her finner du bruksanvisningene til dine Miele-produkter.
Les mer
Bestill servicebesøk

Bestill servicebesøk

Vi tar gjerne imot din servicebestilling online eller per telefon
Bestill et servicebesøk
Kontaktskjema

Kontaktskjema

Dette krever en beskrivelse som kan gå over to linjer. Mieles serviceavdeling tar kontakt med deg så raskt som mulig.
Til kontaktskjemaet