Hjelp tilOppvask

Oppvaskprogrammet varer mye lenger enn normalt

Oppvaskprogrammet tar mye lenger tid enn vanlig. Feilmeldinger knyttet til AutoDos-systemet vises og/eller programtiden har blitt 2 timer lenger. Oppvaskresultatet er muligens ikke tilfredsstillende, da det ikke ble dosert oppvaskmiddel. Funksjonen AutoDos blir i dette tilfellet automatisk deaktivert under programforløpet.

Reklamepappen i oppvaskmaskinen ble med i vasken.

Reklamepappen ble ikke tatt ut.
En PowerDisk ble ikke satt inn, muligens i den tro at reklamepappen var PowerDisk-enheten.
AutoDos ble aktivert.

Ta ut reklamepappen.

Sett inn en PowerDisk.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

En PowerDisk med kun ca. 1 g pulver ble satt inn på nytt, ettersom det ble antatt at den gjenværende mengden var tilstrekkelig for neste oppvask.

I PowerDisk blir det alltid værende igjen en liten mengde pulver.

Bytt ut PowerDisk i god tid.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

Tilførselskanal for dosering av oppvaskmiddel fra PowerDisk i vaskekammeret mangler.

Sett inn tilførselskanalen igjen.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

PowerDisk-holderens vippekontakt er kommet i klem.

Som følge av dette registrerer produktet permanent tilstanden «PowerDisk satt inn», selv om det ikke er satt inn en PowerDisk.

AutoDos velges ikke bort automatisk når lokket lukkes.

Løsne vippekontakten, se bilde.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

Tom patron blir ikke registrert.

Den siste doseringen fra beholderen sender fortsatt et signal, men det registreres ikke at den er tom, og programmet avsluttes uten feil.

I neste program vises da Problem med AutoDos i displayet.

Bytt ut PowerDisk.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

For tidlig programbrudd i kombinasjon med forhåndsinnstilt standbystatus .

PowerDisk ble tømt i det siste programmet. Det ble ikke riktig registrert at den var tom.

Hvis programmet deretter avbrytes manuelt (f.eks. av AutoOpen), blir ikke AutoDos automatisk valgt bort.

Hvis det umiddelbart ryddes ut av produktet etterpå, og det deretter fylles med skittent servise og startes, vises det ingen melding om tom PowerDisk før neste program, til tross for at den faktisk er tom.

Etter programstart vises Problem med AutoDos i displayet.

Bytt ut PowerDisk når den er tom.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

Blokkering av tilførselskanalen eller en spylearm

Rengjør tilførselskanalen.

Rengjør spylearmene.

La programmet inkludert de ekstra 2 timene kjøre gjennom.

Andre medier