Et perfekt produkt for enhver smak

Perfekt integrert 
Gjør kjøkkenet ditt enhetlig og samstemt: Mieles kaffemaskin passer perfekt for innbygging i en 45 cm høy nisje. Kombiner den med andre innbyggingsprodukter – enten vertikalt eller horisontalt – så får du et helhetlig utseende på kjøkkenet. I tillegg utnytter du plassen på kjøkkenet optimalt. Innbyggingsproduktet er også tilgjengelig med fast vanntilkobling. Dette er utrolig praktisk, siden kaffemaskinen da alltid er klar til bruk. Når kaffemaskinen er koblet til vanntilførselen, trenger du ikke lenger fylle på vanntanken – noe som både er tidsbesparende og behagelig.
God kaffe – hvor du vil 
Praktisk og fleksibel: Mieles frittstående kaffemaskiner kan settes hvor som helst på kjøkkenet – eller i stua eller vinterhagen. Overalt der du gjerne tar deg en kopp nydelig kaffe. I tillegg kan du velge mellom den stilistisk rene CM7-serien med CM-touch-betjening eller de kompakte CM6- og CM5-maskinene med DirectSensor-betjening. 
Optikk og funksjon på høyt nivå 
Vår pålitelige M Touch-teknologi er standard for rask og enkel betjening: Styringen er rask og intuitiv med direktetaster eller et enkelt sveip på fulltouchdisplayet. Mange funksjoner kan også velges med et tastetrykk. Tekst og symboler er alltid optimalt synlige.
Enkelt og intuitivt direktevalg 
Med en lett fingerberøring velger du drikken du vil ha. TFT-displayet med høy opplysning gir intuitiv og komfortabel betjening. Flere valgmuligheter og innstillinger finner du ved å bruke tastene under displayet. TFT-displayet gir intuitiv og komfortabel betjening.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler