Miele cashback

Stor cashback-kampanje

Kampanjeperioden er nå avsluttet

Kampanjen omfattet alle Miele vaskemaskiner og vask/tørk-kombinasjoner med TwinDos, oppvaskmaskiner med AutoDos i tillegg til alle typer ovner i kampanjeperioden 15. september til 15. november 2023. 

Registrering gjøres av produkt senest  innen 31.12.2023

Se også våre  kampanjevilkår nedenfor.

Miele Cashback: Vilkår & betingelser

Kjøp din nye Miele vaskemaskin med TwinDos, Miele oppvaskmaskin med AutoDos eller Miele-ovn mellom 15. september og 15. november 2023 og få NOK 2 000 i cashback for hvert produkt.

For å få cashback må du registrere dine nye Miele-produkter, som er omfattet av i kampanjen og som er kjøpt innenfor den aktuelle perioden, ved å laste opp kvitteringen til miele.no ikke senere enn 31. desember 2023.

Du kan kjøpe ditt Miele-produkt online eller i butikk hos en Miele-forhandler. Kjøpet kan også gjøres direkte på miele.no eller i Miele Experience Center. 

Alle forhandlere finner du her 

Etter registreringen vil du få tilsendt en e-post som bekrefter at cashback er aktivert. Selv om du kjøper ditt nye produkt i Miele Experience Center, må du likevel registrere det på miele.no for å få cashback. Utbetalingen kan ta opptil 4 uker og vil ikke finne sted hvis produktet returneres innen den tillatte returperioden.

Kampanjen gjelder alle Miele vaskemaskiner med TwinDos-system, alle Miele oppvaskmaskiner med AutoDos-system og en hvilken som helst Miele-ovn.

For å innløse cashback må du være over 18 år og bosatt i Norge.

Kampanjen gjelder kun for privatkunder. Cashback gjelder ikke for prosjektmarkedet eller noen form for business to business (B2B)-salg, og heller ikke på Outlet-produkter.
En betingelse for å kunne delta i denne kampanjen er at deltakeren samtykker til disse kampanjevilkårene.

Ved registrering må deltakeren laste opp kjøpskvitteringen. Følgende skal som minimum komme frem av kvitteringen: Kjøpsdato, forhandlerens navn og produktnavn. I tillegg skal produktets serienummer registreres online her

Miele forbeholder seg retten til å se over registreringen og sjekke at disse kampanjevilkårene overholdes samt å etterspørre tilleggsinformasjon og relevant materiell. Miele forbeholder seg også retten til å slette registreringen hvis det er mistanke om misbruk av cashback-kampanjen.


MERK: Hvis kjøpet gjøres via en kjøkkenforhandler og leveringstiden er etter kampanjeperioden må du sende en e-post til info@miele.no med ordrebekreftelsen som viser en dato som er innenfor kampanjeperioden, OG fakturaen som ble utstedt ved levering, senest 31. mars 2024. Eventuelle e-poster som mottas etter denne datoen i forbindelse med en bestilling via en kjøkkenforhandler, vil ikke få cashback.

 

Personvern
Miele er ansvarlig for å behandle deltakerens personopplysninger i samsvar med gjeldende nasjonal lovgivning. Miele behandler alle personopplysninger kun i sammenheng med denne kampanjen. Data tilknyttet denne kampanjen vil bli behandlet så lenge det er berettiget i denne sammenhengen og vil deretter bli slettet. Ved å delta i kampanjen behandler Miele deltakerens personopplysninger på grunnlag av en berettiget interesse i å kunne oppfylle Mieles forpliktelser overfor deltakeren.