Slik finner du den riktige mikrobølgeovnen til kjøkkenet ditt

Ønsker du å kjøpe en ny mikrobølgeovn, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål i kjøpsguiden vår om dine preferanser vedrørende matlaging, tining og grilling. Deretter finner den modellen som passer best til dine behov.

• Hvilken mikrobølgeovn passer best på kjøkkenet ditt? Vi tilbyr en rekke mikrobølgemodeller, inkludert stekeovn- eller kombidamp med mikrobølgefunksjon, kombidamp med mikrobølgefunksjon – produkter for innbygging i en nisje.

• Hvilken størrelse og hvilke betjeningselementer foretrekker du? Mikrobølgeovnene våre finnes i ulike mål og med forskjellige mål på ovnsrommet. Dessuten kan du velge om betjeningselementene skal befinne seg på toppen eller på siden, samt om døren skal felles ned eller åpnes fra siden.

• Hvilke funksjoner og egenskaper synes du er viktige? Våre mikrobølgeovner tilbyr en rekke opsjoner: En popcornfunksjon, SoftOpen & SoftClose for smidig åpning og lukking av døren, samt en quartzgrill for rask og jevn bruning, bare for å nevne noen.

 

Se vårt komplette sortiment av mikrobølgeovner og relaterte produkter

Alle mikrobølgeovner

Tilbehør

Reservedeler