Overbevisende gjennom fleksibilitet og kvalitet

Du kan bygge inn benkeventilatoren i underskapet, slik at forskjellige romhøyder og andre hindringer ikke lenger er noe problem. Det nye er at den også kan kombineres med SmartLine-elementer og en 60 cm bred platetopp. Ventilatoren kan også brukes ved siden av gasselementer. FlameGuard er et magnetisk deksel som forhindrer at farlige gassflammer suges inn. Som alle andre elementer har benkeventilatoren en dybde på 52 cm og har SmartSelect-styring.
Fleksible installasjonsmuligheter
Miele benkeventilator er fleksibel på alle måter: Viften plasseres i sokkelen og egner seg for effektiv utluftningsdrift, men den kan også brukes med omluftsdrift. I tillegg til de tekniske fordelene tilbyr benkeventilatoren også mange nye installasjonsmuligheter på grunn av sitt kompakte design. Den tar liten plass i underskapet og overlater fortsatt plass til skuffer.
Enkel rengjøring
Alle de bevegelige komponentene i benkeventilatoren kan enkelt tas ut for hånd og rengjøres i oppvaskmaskinen.
Kanalsystem til sokkelviften
Vedlagt flatkanalsystem (222 x 89 mm) for luftføring opp til sokkelviften. Det består av: 1 rørbøy 90° horisontal, 1 rørbøy 90° vertikal, 1 rett stykke på 50 cm (individuelt justerbart) og 1 tilkoblingsstykke fra firkantet til rundt til sokkelviften.
Metallfettfilter i rustfritt stål
Mieles benkeventilatorer er utstyrt med et 10-lags metallfettfilter i rustfritt stål. Toppsjiktet og filterrammene består av førsteklasses rustfritt stål. Praktisk rengjøring av fettfilteret i oppvaskmaskinen gir ingen synlige misfarginger. Mieles fettfilter beholder dermed sitt førsteklasses utseende over lang tid.
ECO-motor
ECO-motoren fungerer med likestrøm og sparer opptil 70 % energi sammenlignet med vanlige motorer. Takket være denne teknologien er den svært stille, men samtidig like kraftig som alle motorer som brukes av Miele.
Miele CleanCover
Bak fettfiltrene finner du Miele CleanCover. I stedet for skarpe metallkanter og elektriske moduler vil du kun se en lukket glatt overflate. Den er svært lett å rengjøre og beskytter deg mot berøring av ledninger og motordeler. Mieles fokus på detaljer gir mer komfort og sikkerhet.
Energiklasse
Energietiketten gir deg en rask oversikt over benkeventilatorens energieffektivitet og ytelse. Miele-produkter kombinerer de beste effektivitetsverdiene for ventilatoren og fettfilteret.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler