Hjelp tilKjøl og frys

Bytte av Active AirClean-filter  i displayet

I displayet vises symbolet  (Bytte av Active AirClean-filter).

Active AirClean-filteret må skiftes ut.

Skift ut Active AirClean-filteret.

Trykk på tasten /.

I tillegg til de andre symbolene blinker symbolet  i displayet.

Trykk på tasten for innstilling av temperaturen ( eller ) til symbolet  blinker i displayet.

Trykk OK.

I displayet blinker 1 (betyr: Active AirClean-filter er installert i vinskapet). Symbolet  lyser.

Trykk så mange ganger på tastene for innstilling av temperaturen ( eller ) til displayet viser 2 (betyr: tidstelleren tilbakestilles).

Trykk på tasten OK.

Innstillingen lagres. Symbolet  blinker.

For å gå ut av innstillingsmodus, trykk på tasten /.

Visningen  i displayet slukker.