Hvor god hygiene er mulig uten støvpose?

Sertifisert hygienisk tømming. Sammenlignet med andre poseløse systemer separeres grovstøv fra finstøv. Dette finstøvet samles opp i en egen beholder ved hjelp av finstøvfilteret Gore® CleanStream®. På denne måten reduseres oppvirvling av finstøv til et minimum under tømming. Denne innovative separasjonen av finstøvet garanterer en hygienisk tømming og ble derfor også sertifisert.
Finstøvfilteret Gore® CleanStream®
Det innovative funksjonsprinsippet med utskilling av grovstøv i en gjennomsiktig støvbeholder og finstøvet i en egen filterbeholder med separat finstøvfilter, gjør tømming av Blizzard utrolig hygienisk. Miele Blizzard overbeviser under tømming – med klart mindre oppvirvling av finstøv sammenlignet med andre poseløse systemer.
Click2open
Støvbeholderen kan enkelt tas ut ved å trekke håndtaket opp fra støvsugeren. Med ett klikk på tømmetasten åpnes beholderen og alt støvet faller ned i søppelkurven.
ComfortClean
Spesielle sensorer overvåker finstøvfilteret Gore® CleanStream®. Funksjonen ComfortClean rengjør finstøvfilteret helt automatisk etter behov. Etter et par sekunder er Blizzard CX1 igjen bruksklar med kraftig sugeevne.
Utblåsningsfilter
Utblåsningsfilteret i Miele Blizzard CX1 sparer både tid og energi. Det er fullstendig vedlikeholdsfritt og av høyeste kvalitet, så det varer like lenge som støvsugeren. Du trenger ikke engang å skifte ut eller rengjøre filteret.
Hygiene Lifetime-filter
Filteret Hygiene Lifetime har en svært høy støvlagringskapasitet og fanger opp 99,98 % av alle finpartikler. Dette er hygienisk renhet som du ønsker hjemme.
HEPA Lifetime-filter
HEPA 13 Lifetime-filteret fanger opp 99,999 % av selv de minste partikler, som finstøv og allergener, fra systemet. Denne utrolige filtreringsevnen er bekreftet av den medisinske organisasjonen Allergy UK, og er sertifisert som egnet for allergikere. For sin totale støvlagringskapasitet har Miele Blizzard CX1 fått godkjenningsstempelet Seal of Approval.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler