Hvilket frysesystem ønsker du?

For langvarig lagring av matvarer, er frysing det beste alternativet. Slik bevares næringsstoffer og smak også over lengre tid, og maten er alltid lett tilgjengelig når du trenger den. Med moderne fryseteknikk har Miele kjøle- og fryseskap alltid kontroll på de lave temperaturene – for optimale resultater og den beste matopplevelsen.
NoFrost
Med NoFrost-systemet trenger du ikke lenger å bruke tid på å avrime kjøleskapet ditt. Omluftkjølingen fordeler den kalde, tørre luften jevnt, slik at det ikke dannes is inne i skapet. Dessuten dannes det heller ikke rim på frysevarene så skuffene enkelt kan åpnes og lukkes. NoFrost gir maksimal komfort ved frysing og sparer deg irriterende avriming – for alltid.
DuplexCool
To separate kjølekretser for kjøle- og frysedelene kan justeres hver for seg for å gi optimale kjøleforhold. I tillegg finnes det ingen utveksling av luft mellom de to sonene. Dette forhindrer at matvarene i kjøledelen tørker ut og at lukt fra f.eks. fisk, løk og ost overføres til andre matvarer i frysedelen.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler