Hvilket ferskhetssystem ønsker du?

Fersk mat er grunnlaget for et sunt kosthold. Så sprø og velsmakende, som frukt og grønnsaker rett fra frukt- og grønnsaksavdelingen, burde de også helst spises. Men hvem har tid til å kjøpe ferske matvarer for matlaging hver eneste dag? I tillegg til kvaliteten på matvarene når du kjøper dem, er riktig oppbevaring viktig. Den avgjør hvor ferske, smakfulle og sunne matvarene er når de skal tilberedes. Løsningen: PerfectFresh Pro, PerfectFresh, MasterFresh og DailyFresh.
PerfectFresh Pro
Matvarene holder seg ferske opptil 5x lenger. I temperaturområder som reguleres automatisk mellom 0 °C og +3 °C, holder kjøtt, fisk og mange melkeprodukter seg opptil 3x lenger. Frukt og grønnsaker holder seg friske opptil 5x så lenge, takket være den optimaliserte fuktighetsjusteringen i skuffen. Og den integrerte kraftige LED-belysningen gir deg perfekt oversikt .
Matvarene holder seg ferske opptil 3x så lenge med PerfectFresh. Et temperaturområde på mellom 0 °C og +3 °C er ideelle forhold og gir betydelig lengre holdbarhet på kjøtt, fisk og mange melkeprodukter. Skuffen med pålitelig høy luftfuktighet tilbyr optimale forhold for frukt og grønnsaker. Du vil sette pris på at næringsstoffer, smak og konsistens beholdes lengre.
En romslig skuff i kjøledelen gir god plass for mange matvarer. Den justerbare åpningen i skuffen gjør det enklere å opprettholde fuktighetsnivået. Slik holder frukt og grønnsaker seg ferske lenger.
Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler