Det inviteres til

Påskelam Gourmet med Trond Moi

Tilberedning med damp-, kombidampovn og stekeovn med KlimaPluss

NOK 1 890,00

Om kurset

Mieles matstudio ønsker å invitere til gourmet kokkekurs med Trond Moi og Morten Haakenstad. Kurset passer utmerket for deg som vil lære å lage den perfekte lammemiddagen i påsken.

Tradisjonen tro kommer Trond på besøk før påske og tryller frem de deiligste lammeretter og deler av sin kunnskap fra sine mange år som kokk og 20 år lange samarbeid med Miele. Kokkene tilbereder maten og du oppmuntres til å spørre og prøve produktene.

Vi avslutter kvelden med å nyte måltidet og et glass vin sammen. Det blir god anledning for å stille spørsmål til kokkene underveis om Mieles kjøkkenprodukter og rettene som trylles frem.

Og det vanker jo alltid noen gode tips og råd fra ekspertene.

Velkommen til en herlig gourmet-kveld hos oss på Nesbru.

Kursstart kl. 17:30-21:00

Vennlig hilsen
Trond & Morten

Hva er inkludert?

  • Rabatt på tilbehør til Miele-ovn
  • Drikke til maten
  • Oppskriftshefte

Om arrangøren

Vi presenterer Trond Moi

Trond Moi er en av Norges mest kjente kokker, med en karriere som har satt tydelige spor i norsk gastronomi.Trond har jobbet med Miele i over 20 år og er vår fremste ambassadør i Norge, han holder jevnlig kurs for Miele, hans kurs om lam og julemat har vært holdt årlig i over 10 år og trekker alltid fulle hus før påske og julHan startet sin reise med en brennende interesse for mat og har siden utviklet seg til å bli en pioner innen moderne norsk kokekunst. Hans restauranter er kjent for å kombinere utsøkt mat med en avslappet og inkluderende atmosfære. Trond driver i dag restaurantene; Hos Moi, La Recette og Strandhaven.Gjennom sin karriere har Trond Moi oppnådd imponerende meritter. Han har deltatt i Norgesmesterskapet i kokkekunst, vært en del av det prestisjetunge kokkelandslaget, og vist sitt talent på internasjonale arenaer.Trond har også gjort seg bemerket utenfor kjøkkenet. I 2020 vant han Farmen Kjendis, Han har skrevet flere kokebøker og delt sin kunnskap gjennom TV-programmer, kurs og foredragMed fokus på bærekraft, lokale råvarer og ekte matglede fortsetter Trond Moi å være en drivkraft i norsk matkultur – en kokk som ikke bare lager mat, men skaper opplevelser.

Anbefalte produkter

To top of page