Overblikk over alle produktfordeler - Vakuumeringsskuff

Highlights

Vakuumering 

Lengre holdbarhet og perfekt forberedt 

Ideelle vilkår: Vakuumer maten til konservering, porsjonering, marinering og ny forsegling. 

Les mer...

    Forberedelse, sous-vide 

    Optimalt forberedt

    Perfekt for sous-vide-tilberedning: Smaken og næringsstoffene til den vakuumerte maten bevares. 

    Vis alle produkter med „Forberedelse, sous-vide “Les mer...

    SensorTouch-betjening 

    Intuitiv og redusert 

    Elegant og lettstelt: Et innfelt touchpanel med moderne teknologi brukes til betjening. 

    Les mer...

    Push2Open

    En berøring er nok 

    Åpnes i en håndvending: Et lett trykk på skuffen er nok.

    Les mer...

    Stor bruksflate 

    Nok plass til alle størrelser 

    Enten du håndterer små eller store mengder: Bruksflaten egner seg for vakuumposer opptil maks. 250 x 350 mm. 

    Les mer...

    Tre vakuumtrinn 

    Passer til alle behov 

    Individuell innstilling: Ved vakuumering kan du velge blant tre trinn – som passer til alle typer mat.

    Les mer...

    Allsidighet

    Lengre holdbarhet 

    Lengre holdbarhet 

    Perfekt oppbevaring: Vakuumer matvarene dine, så holder de seg lenger. 

    Les mer...

    Marinering 

    Maksimal smak 

    Intensiver smaksopplevelsen ved å vakuumere matvarene med marinader og urter.

    Les mer...

    Porsjonering 

    Den passende mengden 

    Store eller små mengder – porsjoner individuelle mengder matvarer til oppbevaring eller sous-vide-tilberedning. 

    Les mer...

    Vakuumering i beholdere 

    Alltid perfekt bevart 

    Holdbare i beholdere: Ømfintlige matvarer, som frukt og urter, blir ikke ødelagt. 

    Les mer...

    Gjenlukking 

    Ferskt – også når man åpner for andre gang 

    For enda lengre glede: Lukk åpnede pakker sikkert og forsiktig.

    Les mer...

    Lukking av glass 

    Tett forseglet 

    Sikker og fersk oppbevaring: Pesto, babymat og mye mer kan vakuumeres i glass.

    Les mer...

    Vakuumpakking av væske 

    Sikker lagring

    Pakket plassparende og sikkert: Også væsker kan enkelt vakuumeres i en plastpose.

    Les mer...

    Betjeningskomfort

    Forberedelse, sous-vide 

    Optimalt forberedt

    Perfekt for sous-vide-tilberedning: Smaken og næringsstoffene til den vakuumerte maten bevares. 

    Vis alle produkter med „Forberedelse, sous-vide “Les mer...

    SensorTouch-betjening 

    Intuitiv og redusert 

    Elegant og lettstelt: Et innfelt touchpanel med moderne teknologi brukes til betjening. 

    Les mer...

    Push2Open

    En berøring er nok 

    Åpnes i en håndvending: Et lett trykk på skuffen er nok.

    Les mer...

    Stor allsidighet 

    En rekke muligheter 

    Med vår vakuumeringsskuff kan du porsjonere og konservere mat, pluss mye mer. 

    Les mer...

    Fulluttrekk

    Praktisk og ergonomisk 

    Økt komfort: Du kan åpne skuffen helt for å gjøre det lettere å legge inn eller rydde ut av den.

    Les mer...

    Gjenbrukbare vakuumeringsbeholdere 

    Lang brukstid 

    Et bærekraftig alternativ: Vakuumeringsbeholdere kan du bruke flere ganger, i motsetning til vakuumsposene. 

    Les mer...

    Stor bruksflate 

    Nok plass til alle størrelser 

    Enten du håndterer små eller store mengder: Bruksflaten egner seg for vakuumposer opptil maks. 250 x 350 mm. 

    Les mer...

    Nytelse

    Vakuumering 

    Lengre holdbarhet og perfekt forberedt 

    Ideelle vilkår: Vakuumer maten til konservering, porsjonering, marinering og ny forsegling. 

    Les mer...

    Tre vakuumtrinn 

    Passer til alle behov 

    Individuell innstilling: Ved vakuumering kan du velge blant tre trinn – som passer til alle typer mat.

    Les mer...

    Sikkerhet

    Vakuumposer som er egnet for matvarer

    Spesielt for matvarer 

    Trygt pakket: Mieles vakuumposer er temperaturbestandige, luftugjennomtrengelige og smaksnøytrale. 

    Les mer...
    Utstyr modellavhengig – bildene er eksempler

    Nyttig å vite om Vakuumeringsskuff

    Den fleksible vakuumskuffen

    Bevar den gode smaken

    Den nye vakuumeringsskuffen fra Miele har mange bruksmuligheter: Vakuumering bevarer kvaliteten på maten, gir den lengre holdbarhet eller forbereder den til sous-vide-tilberedning. Dette gjøres enkelt og greit ved at maten pakkes i folie, luften trekkes ut, og den blir lufttett forseglet. Da kan man f.eks. vakuumere rester og fryse dem ned – næringsstoffer, smak og vitaminer får en lengre holdbarhet enn ved vanlig frysing, og ingen frostskader oppstår. I tillegg sparer du plass i fryseren. Også væsker, som f.eks. supper, kan vakuumeres helt problemfritt. Porsjonere, oppbevare og forberede – alt med kun ett produkt.

    Les mer...
    Sous-vide – skånsom tilberedning under vakuum

    Forsiktig tilberedning for deilig smak

    «Sous-vide» kommer fra fransk og betyr tilberedning «under vakuum». Med denne metoden tilberedes maten i en vakuumeringspose ved konstant lave temperaturer i dampovnen. Denne skånsomme metoden anbefales spesielt ved tilberedning av kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt, ettersom viktige næringsstoffer og aromaer bevares, på grunn av den lave varmen og den lange tilberedningstiden.

    Les mer...

    Tilbehør og rengjøringsprodukter

    Original tilbehør Til nettbutikken Tilbehør
    Rengjøringsprodukter Til nettbutikken Rengjøringsprodukter