• Fri frakt for bestillinger over kr 500 | Mulig å betale med Klarna

Vakuumeringsskuffer

Perfekte forutsetninger for oppbevaring av matvarer eller forberedelse til sous vide-tilberedning. De nye vakuumeringsskuffene overbeviser med mange bruksmuligheter. Hva er vel bedre enn enkelt å kunne trylle frem deilige retter som ser ut som de kommer rett ut av kokeboken.

Produktbilde

Den fleksible vakuumskuffen

Produktbilde, Bilde av salgsrådgiver

Bevar den gode smaken

Den nye vakuumeringsskuffen fra Miele har mange bruksmuligheter: Vakuumering bevarer kvaliteten på maten, gir den lengre holdbarhet eller forbereder den til sous-vide-tilberedning. Dette gjøres enkelt og greit ved at maten pakkes i folie, luften trekkes ut, og den blir lufttett forseglet. Da kan man f.eks. vakuumere rester og fryse dem ned – næringsstoffer, smak og vitaminer får en lengre holdbarhet enn ved vanlig frysing, og ingen frostskader oppstår. I tillegg sparer du plass i fryseren. Også væsker, som f.eks. supper, kan vakuumeres helt problemfritt. Porsjonere, oppbevare og forberede – alt med kun ett produkt.

Til produktene

Se mer

Lukk

Sous-vide – skånsom tilberedning under vakuum

Produktbilde

Forsiktig tilberedning for deilig smak

«Sous-vide» kommer fra fransk og betyr tilberedning «under vakuum». Med denne metoden tilberedes maten i en vakuumeringspose ved konstant lave temperaturer i dampovnen. Denne skånsomme metoden anbefales spesielt ved tilberedning av kjøtt, fisk, grønnsaker og frukt, ettersom viktige næringsstoffer og aromaer bevares, på grunn av den lave varmen og den lange tilberedningstiden.

Til produktene

Se mer

Lukk

    • Med forbehold om tekniske endringer og eventuelt oppståtte feil.