Basiskurs

Bli kjent med din ovn basiskurs

Basiskurs i damp og kombidamp

NOK 290,00

Om kurset

Et basiskurs for deg som ønsker og bli bedre kjent med din Miele-ovn.
Vi vil i dette kurset gjennomgå enkle grep som gjør deg bedre kjent med ovnen. Du vil på kurset lære om bruk av forskjellige dampfunksjoner og få gode tips til hvordan du kan ta dette i bruk i den daglige matlagingen.

Du vil få anledning til å stille spørsmål, så kom gjerne forberedt.

Det vil bli servert smaksprøver av det som blir tilberedt.

Velkommen til et hyggelig og lærerikt kurs i Mieles aktive kjøkken på Nesbru.
Kurs star: Her har vi både dagtid 12-14 eller ettermiddag kl. 17-19

Pris per kursdeltager kr 290,-

Antall deltagere: 12 personer., minimum 5 personer

Vennlig hilsen
Morten Haakenstad
Mieles mesterkokk

Hva er inkludert?

  • Smaksprøver
  • Drikke (kaffe, te eller mineralvann)

Om arrangøren

Dette er Morten Haakenstad

Morten er født og oppvokst i Hønefoss. Han gikk kokkelinja ved Hønefoss videregående skole før han begynte som kokkelærling på Randsvangen kurs og konferansesenter på Jevnaker. Derfra gikk ferden til Klekken Hotell og Lysebu før han begynte å jobbe for Odd Ivar Solvold ved Mathuset Solvold i Sandefjord. Her jobbet han med kokkepersonligheter som Ørjan Johannessen og Christopher Davidsen. Morten jobbet en vintersesong på Island på den anerkjente Restaurant Vox i Reykjavik, før han igjen satte kursen mot Norge og til Engø Gård på Tjøme hos Per Hallundbæk. Her gikk han gradene som kokk, sous-chef og til slutt kjøkkensjef, før han flyttet hjem til Hønefoss og ble medeier i Brasserie Fengslet. I løpet av tiden som medeier var han også en del av teamet til Ørjan Johannessen i Bocuse d’Or og Bocuse Europe fra 2012 – 2015 som kulminerte i 2 gull og en sølvmedalje.Morten har også selv vært aktiv konkurransekokk og har vunnet konkurranser som Årets Grønne kokk (2006) og Årets Sjømatkokk (2006). I tillegg til å være finalist og Norges deltager i Linie Awards i 2007.I 2016 begynte Morten på Kulinarisk Akademi hvor han jobbet som matfaglig rådgiver. Her gikk hverdagen med til å holde matkurs både for «amatører» og profesjonelle kokker, produktutvikling, produkttesting og annen konsulentvirksomhet inn mot HORECA-bransjen. I oktober 2021 startet Morten som Culinary manager hos Miele og deler nå av sin kunnskap om mat og bruk av Mieles kjøkkenprodukter

Anbefalte produkter

To top of page