• Fri frakt for bestilling av tilbehør og rengjøringsprodukter med verdi over kr 500,-. For kjøp under kr 500,- tilkommer kr 159,- i frakt.

Kombidampovner

Kombidampovnen oppfyller alle ønsker. Som fullverdig dampovn tilbyr den alle fordelene som er nevnt i forbindelse med den vanlige dampovnen. I tillegg fungerer den også som stekeovn, med et stort utvalg funksjoner som en tradisjonell stekeovn. Dette gir jevn tilberedning og perfekte resultater.

Kombidampovnene fra Miele

Plassbesparende og allsidig

Hos Miele deler vi kombidampovner inn i to kategorier: DGC og DGC Pro.DGC er i innstegsklassen til en verden av kombidampovner. Det er en fullverdig stekeovn med emaljert ovnsrom, som også har en kombidampfunksjon. Her kan du tilberede allsidige og varierte retter i én ovn.DGC Pro tilbyr også mange universal- og profesjonelle funksjoner. Ovnsrommet i rustfritt stål er svært slitesterkt og enkelt å rengjøre takket være HydroClean-rengjøringsfunksjonen. Du kan også dra nytte av den innovative sous vide-funksjonen med DGC Pro.

Til produktene

Se mer

Lukk

Modeller og størrelser

Komfortable varianter

Kombidampovnene våre kommer i to ulike størrelser – et passende produkt for alle typer kjøkken. Dermed sørger du for smakfull og sunn mat i alle situasjoner.

Til produktene

Se mer

Lukk

Damptilberedning med Miele

Grenseløs matglede

Skaff deg et multitalent på kjøkkenet: Enten du vil lage tilbehør eller hele menyer i én enkelt tilberedningsprosess, gjør Mieles dampovn matlaging lekende lett – alt etter hva du har lyst på. Et perfekt supplement til stekeovn og platetopp.

Til produktene

Se mer

Lukk

Design 

God smak starter med design 

Til produktene

Se mer

Lukk

Farger 

Perfekt design for enhver smak

Til produktene

Se mer

Lukk

Fleksibilitet 

For enhver smak 

Til produktene

Se mer

Lukk

Betjeningssystemer

Berørende enkelt

Til produktene

Se mer

Lukk

    • Med forbehold om tekniske endringer og eventuelt oppståtte feil.