Mange gode grunner taler for Miele.
Du kan lese om hver av dem her.

«Immer besser» – tysk for «alltid bedre» – stod det på en av de første vaskemaskinene som Miele produserte like etter oppstarten i 1899. Siden da har disse to ordene med den doble meningen utviklet seg til en omfattende firmafilosofi. Flere generasjoners streben etter alltid å bli bedre selv, for dermed alltid å være bedre enn de andre, har gitt Miele en enestående posisjon i sin bransje i hele verden. Velger du Miele, gjør du et godt valg.

Kvalitet forut for sin tid

Siden 1899, har vi aldri sagt oss fornøyd med det beste.

Les mer ...
Miele Qualität

Kvalitet fra Miele

Kvalitet fra Miele Perfekte resultater i mer enn 120 år. Du kan stole på Miele. Som den eneste produsenten i bransjen tester vi maskinene våre i en driftstid som tilsvarer hele 20 års normal bruk. Miele-kunder over hele verden fortsetter å velge Miele, og anbefaler Miele til venner og bekjente. Vi lover deg at vi heller ikke vil gå på akkord med påliteligheten og levetiden til produktene våre.

Miele teknologi

Mieles teknologi

Miele, står for fascinerende teknologi og utmerkede resultater med minimalt energiforbruk. Dette gjelder både hygienisk og skånsom pleie av tøyet, behandling av gulvene og oppvasken din, samt de gode opplevelsene når du tilbereder mat på kjøkkenet. En overlegen teknologi med innovative utstyrsfunksjoner er garantien for dette, og du vil bare finne det fra Miele.

Som bevis på dette har Miele mottatt utallige førsteplasser i de mest prestisjefylte produkttestene over hele verden.

Håndverk Miele

Håndverk fra Miele

Uansett om det dreier seg om en klassisk dreiebryter, diskrete sensortaster eller et høytoppløselig touchdisplay som på smarttelefonen din: Å bruke Miele er lett og morsomt. I tillegg finnes en rekke komfortable og driftssikre automatikkprogrammer som gjør det enkelt å lykkes med matlaging og tøyvask. Et bedre liv med Miele!

Design fra Miele

Miele Design

Miele står for klare linjer, tidløs eleganse og intuitivt bruk. Enten det gjelder en klassisk dreiebryter, diskret plassert sensor eller en berøringsskjerm med høy oppløsning: Det er enkelt og morsomt å bruke Miele.
Ingen andre steder finner du et lignende mangfold av stilfulle designlinjer og forskjellige fargevarianter. Ingen andre legger større vekt på å tilpasse produktene designmessig til hverandre. Uansett hva slags innredningsstil du foretrekker: Miele passer perfekt for deg

Miele Service

Miele service

Når du kjøper et Miele produkt velger du kvalitet. Skulle du likevel trenge hjelp tilbyr vi profesjonell service på best mulig måte.

Varemerket Miele

Varemerket Miele

I mange land er Miele bransjens mest populære merke. På det tyske markedet ble Miele i 2013 valgt til det beste produktmerke noensinne ("best brand ever"). Miele-kundene stiller høye krav til effektivitet og til miljøvennlige husholdningsprodukter, samtidig som de er kvalitetsbevisste.