Velprøvd effekt, elegant ny design:
de mattsorte innebygde kjøkkenproduktene

Mieles innbyggingsprodukter har alltid stått for designekspertise, minimalisme og sømløs integrering i hjemmet ditt.

For å markere Mieles 125-årsjubileum har vi introdusert en ny overflatedesign i mattsort på utvalgte modeller. Disse nye modellene er basert på den populære håndtaksløse ArtLine-serien, som allerede er tilgjengelig i en rekke farger. Med karakteristiske funksjoner som håndtaksfrie dører, intuitiv betjening via berøringsskjerm og helt flate fronter, passer de elegante produktene perfekt inn i ulike boligstiler. Dette gjør dem til det optimale valget hvis du vil legge til et sort design-highlight på kjøkkenet ditt. Du kan glede deg til den velprøvde Miele-kvaliteten i en elegant design av høy kvalitet. Miele, Immer besser siden 1899.

 

Matlaging

Samme effekt, annen stil

Stekeovner i mattsort

Produktene i mattsort er en utvidelse av den populære håndtaksløse ArtLine-serien, som allerede er tilgjengelig i en rekke farger. De glir diskrét inn i kjøkkenet ditt og har en elegant stil, preget av en ny mattsort overflatedesign.

Uansett om du er på utkikk etter en sort innbyggingsovn med mikrobølgeovn, eller om du foretrekker brukervennlighet, designegenskaper og et stort utvalg av programmer – våre ovner er perfekte for dine kulinariske behov og kjøkkendesign.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • M Touch-Display: På grunn av den innovative full-touch-skjermen kan du enkelt og intuitivt betjene produktet ditt. Tekster og symboler vises alltid på en optimal måte.
   
 • ‣ Smart tilkoblet: Med vårt Miele@home*-system kan du utnytte potensialet til ditt smarte produkt maksimalt og betjene det på en enkel, praktisk og trygg måte.
   
 • ‣ Pyrolyserengjøring: Denne rengjøringsprosessen forvandler alle matrester til aske, slik at du enkelt kan rengjøre ovnskammeret uten store anstrengelser.

Eleganse møter komfort

M Touch-display

Smart tilkoblet

Miele@home*

Problemfritt vedlikehold

Pyrolyserengjøring

For rask og sunn matlaging

Kombidampovn i mattsort

Kombidampovnen i ny farge gjør tilberedning med damp, baking og steking til en lek. Vannledning/fast vanntilkobling er kun valgfritt og ikke tilgjengelig for alle produkter.

Med automatikkprogram og kombidamp gir kombidampovnen maksimal fleksibilitet ved matlagingen.

De viktigste egenskapene:

 • DualSteam: På grunn av plasseringen av DualSteam-dysene og den kraftige dampgeneratoren, kommer dampen jevnt inn i ovnsrommet ved høyt trykk og med høy hastighet. Resultatet er rask oppvarming og tilberedningstid. Du får også optimale matlagingsresultater samt et høyt innhold av vitaminer, smaker og farger.
   
 • ‣ HydroClean: På grunn av den selvrensende HydroClean-funksjonen går rengjøringen av ovnsrommet i rustfritt stål som en lek i Mieles kombidampovner. Det innovative rengjøringsmiddelet Miele HydroCleaner bløtgjør matrester og fjerner dem fra overflatene i ovnsrommet. Du kan derfor si farvel til tidkrevende rengjøring. Det spesielle: Selv gjenstridig og fastbrent smuss fjernes automatisk og grundig. Dette sparer deg for verdifull tid som du kan bruke på viktigere ting.
   
 • ‣ Kombidamp: Kombinasjonen av tørr og fuktig varme sikrer utmerket bake- og stekeresultat. Temperaturen (30 °C til 225 °C) og fuktighetsinnholdet (0 % til 100 %) kan justeres individuelt for å oppnå optimale resultater. Disse innstillingene kan varieres opptil 10 ganger.

Jevn dampfordeling

DualSteam

Automatisk rengjøring

HydroClean

Enestående bake- og stekeresultater

Kombidamp

MattFinish: Ny overflate, elegant design

Platetopper i mattsort

Den nye overflatedesignen MattFinish passer perfekt inn i moderne kjøkken. Den spesielle overflaten reduserer riper betraktelig, mens anti-finger-print-effekten sørger for at den alltid ser ren ut. Den enestående designen til den mattsorte platetoppen ble tildelt den prestisjetunge iF Design Award 2024.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • ‣ PowerFlex XL: På grunn av de allsidige kokesonene kan du enkelt sette to store gryter bak hverandre eller kombinere kokesoner ved hjelp av den praktiske sammenkoblingsfunksjonen.
   
 • ‣ ComfortSelect White: Miele platetopp med en enkel betjeningmåte og en elegant design av høy kvalitet.
   
 • ‣ Silence Motor: Motoren som er utviklet av Miele, er 25 % mer stillegående enn forgjengeren med høyere lufteffekt.

Perfekt for store gryter

PowerFlex XL

Enkel betjening

ComfortSelect White

Den mest støysvake TwoInOne fra Miele

Silence-motor

Den perfekte kombinasjonen

Elegant veggventilator

Veggventilatoren med mattsort glasskive passer perfekt til din sorte kjøkkeninnredning.

Vår ventilator er utstyrt med en ECO-motor, som gir energibesparelser på opptil 50 % sammenlignet med konvensjonelle motorer. Med intelligent teknologi er motoren svært stillegående og sørger for høy lufteffekt.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • ‣ Con@ctivity: De innstilte verdiene på platetoppen registreres og overføres til ventilatorens styring. Miele-ventilatoren velger da automatisk riktig effekt.
   
 • ‣ SmartControl White: Opplev høy funksjonalitet takket være den komfortable berøringsbetjeningen med hvitt display. Dette sikrer enkel betjening og tidløs eleganse på kjøkkenet ditt.
   
 • ‣ Fettfilter i rustfritt stål: Miele-ventilatorer har et 10-lags fettfilter i rustfritt stål som gir utmerket fettfiltrering og er lett å rengjøre i oppvaskmaskinen.

Automatikk for intelligent viftestyring

Con@ctivity

For enkel styring

SmartControl White

Effektiv og enkel å rengjøre

10-lags fettfilter av rustfritt stål

 

 

Kaffe

Integrert kaffemaskin på kjøkkenet ditt

Integrerte kaffemaskiner

Optimalt integrerte kaffemaskiner er et perfekt supplement til ditt elegante mattsorte kjøkken. Mieles innebygde kaffemaskiner er svært allsidige, og passer sømløst inn i kjøkkenet ditt.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • ‣ CupSensor**: Med en patentert CupSensor** gjenkjennes høyden på koppen automatisk. Kaffedysen justerer høyden deretter, og forhindrer dermed sprut. Dette betyr at du også kan bruke større latte macchiato-glass.
   
 • ‣ EasyClick-melkesystem: Melkebeholderen i glass kan enkelt klikkes inn eller fjernes slik at beholderen kan settes tilbake i kjøleskapet etter tilberedning.
   
 • ‣ AutoDescale & AutoClean: Automatisk rengjøring garanterer enkelt vedlikehold av kaffemaskinen. På grunn av AutoClean blir melkerørene fullstendig rengjort og bryggeenheten avfettet. AutoDescale-funksjonen sørger dessuten for nøyaktig avkalking av maskinen.

Alltid på riktig sted

CupSensor**

Enkel melketilkobling

EasyClick-system

Problemfri rengjøring

AutoDescale & AutoClean

Fra bønne til kaffekopp

Frittstående kaffemaskiner

Gjør kjøkkenet komplett med en matchende kaffemaskin. I tillegg til det eksisterende sortimentet, kommer våre maskiner i elegant mattsort – perfekt kaffeglede i elegant design og for enhver smak.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • ‣ OneTouch for Two: Med denne funksjonen tilberedes to kaffespesialiteter samtidig ved å trykke på én knapp. Ettersom tilberedningstiden er kortere, er det mer tid til å nyte en kopp kaffe sammen.
   
 • ‣ AromaticSystem: Vårt innovative male- og bryggesystem er perfekt koordinert, slik at bare den nødvendige mengden bønner kan males og brukes umiddelbart. På den måten bevares maksimal aroma – for en svært konsentrert og fyldig kopp kaffe.
   
 • ‣ Enkel betjening og rengjøring: Med intelligente funksjoner og et intuitivt brukergrensesnitt er det raskt og enkelt å tilberede kaffe. De praktiske rengjøringsprogrammene og den automatiske skyllefunksjonen garanterer enkel betjening og optimal hygiene.

Mer nytelse for to

OneTouch for Two

Innovativt kverne- og bryggesystem

AromaticSystem

For mer komfort under rengjøring

Enkel rengjøring

 

 

Kjøl og frys

Fremragende lagringsforhold for vinen din

Vinskap i mattsort

Utvalget av innebygde vinskap utvides med den nye fargen mattsort. Disse vinskapene er stilfulle i et håndtaksløst kjøkken. Med Push2Open kan døren enkelt åpnes med et lett trykk. Takket være den fleksible lagringsplassen kan du oppbevare vinflaskene dine trygt.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • ‣ Push2Open: Ved å trykke lett på glassdøren aktiveres dørmekanismen og døren åpnes forsiktig.
 • ‣ FlexiFrame Plus: Trehyllene kan tilpasses forskjellige flaskestørrelser, slik at også større flasker kan oppbevares på en trygg måte.
 • ‣ UV-beskyttelse: Glassdøren med integrert UV-filter beskytter vinen din mot UV-stråler.

Håndtaksløs åpning

Push2Open

Kan tilpasses til ulike flaskestørrelser

FlexiFrame Plus

Utmerket beskyttelse

Glassdør med UV-filter

Lenger fersk, fleksibel lagring

Kjøl-/fryskombinasjon i mattsort

Den frittstående kjøl-/fryskombinasjonen i mattsort har Click2Open-dør, som gjør at produktet passer perfekt inn i en håndtaksløs kjøkkendesign.

Langvarig ferskhet kombinert med ekstra komfort. Kjøl-/fryskombinasjonen er utstyrt med praktiske funksjoner som NoFrost, som hindrer is i å danne seg i frysedelen. På grunn av ComfortClean kan du trygt rengjøre dørhyllene i oppvaskmaskinen.

En oversikt over de viktigste egenskapene:

 • ‣ PerfectFresh Pro: Ved hjelp av PerfectFresh Pro-skuffen kan maten oppbevares lenger ved optimal temperatur. Ved hjelp av den optimaliserte fuktighetsinnstillingen i skuffen holder kjøtt, fisk og meieriprodukter seg ferske opptil 5 ganger lenger.
   
 • ‣ Click2Open: Click2Open gjør at du kan åpne kjøleskapsdøren på en enkel og praktisk måte.
   
 • ‣ CleanSteel-bakvegg: På grunn av førsteklasses materialer vil du oppleve forbedret temperaturfordeling inne i kjøl-/fryskombinasjonen – uten synlige spor av kondens eller is.

Holder matvarene ferske 5x lenger

PerfectFresh Pro

Praktisk åpning

Click2Open

Perfekt kuldefordeling

CleanSteel-bakvegg

 

 

Flere produkter tilgjengelige i mattsort

 

 

Håndtaksløs frontpanel for perfekt integrering

Mattsort oppvaskmaskinfront

Et mattsort frontpanel ble lansert for hele kjøkkenserien i den nye fargen.

Den kjennetegnes av en integrert Miele-logo og er det ideelle tilbehøret for perfekt integrering av en innebygd oppvaskmaskin i kjøkkenet. Den er tilgjengelig i forskjellige høyder for å dekke så mange installasjonssituasjoner som mulig.

Tilgjengelig fra juli 2024

Flere gode grunner for å velge Miele

 

 

Fotnoter

De nevnte egenskapene kan variere og avhenger av modellen(e). Bildene er til illustrasjon og forklaring.
*Ekstra digitalt tilbud fra Miele Vertriebsgesellschaft Deutschland KG. Alle smart-anvendelser gjøres mulig med Miele@home-systemet. Funksjonsutvalget kan variere avhengig av modell og land.
**Patent: EP 2454977 B1