Vanndråper foran en enkel bakgrunn

Hygienekompetanse made by Miele

Våre tips for hverdagen på jobben

Hygiene er viktig på alle områder i livet: Kjøkken-, vaskeri-, sykehus- eller miljøhygiene er bare noen få eksempler. De fleste hygienetiltak er en selvfølge i disse dager. Likevel er det et problem med stadig tilbakevendende infeksjonssykdommer, som fører til sykehusrelaterte infeksjoner og dødsfall, på grunn av at hygieneforholdene ikke er gode nok. Sist, men ikke minst, gjør utbruddet av koronapandemien i 2020 det klart at hygienetiltak kan bli en del av hverdagen vår. Du er på den sikre siden med Miele Professional-produkter, fordi de er spesialutformet og godkjent for de strengeste hygienekravene. Ved hjelp av våre tips, kan du også sørge for at du inaktiverer eller dreper eventuelle virus eller bakterier, som måtte være tilstede.

Tips for mer hygiene i bransjen din

Bo- & omsorgssentre

Spesielt viktig å beskytte: Disse hygienetiltakene og tipsene vil hjelpe deg ved daglig bruk av Miele Professional-produkter i bo- og omsorgssentre.

Medisinske institusjoner

Høy sikkerhet: Disse hygienetiltakene og tipsene vil hjelpe deg ved daglig bruk av Miele Professional-produkter på lege- og tannlegekontorer.

Sykehus

Ømfintlige omgivelser: Disse hygienetiltakene og tipsene vil hjelpe deg ved den daglige bruken av Miele Professional-produkter i sykehus.

Kontorer og arbeidsplasser

For en god følelse: Disse hygienetiltakene og tipsene vil hjelpe deg ved daglig bruk av Miele Professional-produkter på kontorer og andre arbeidsplasser.

Hoteller, restauranter og utdanningssektoren

Trygt ganske enkelt: Disse hygienetiltakene og -tipsene vil hjelpe deg ved daglig bruk av Miele Professional-produkter i hotell-, catering- eller utdanningssektoren.

Renholdsbransjen

Desinfiserende klargjøring: Disse hygienetiltakene og -tipsene vil hjelpe deg ved daglig bruk av Miele Professional-produkter innen profesjonelt renhold.

Brann- og redningstjenesten

For din sikkerhet: Disse hygienetiltakene og tipsene vil hjelpe deg ved daglig bruk av Miele Professional-produkter i brann- og redningstjenesten.

Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å implementere hygienetiltak i din bedrift eller redusere kostnadene? Vi tilbyr skreddersydde løsninger: Ta gjerne kontakt!