Hender dekker på bord med servietter på restaurant.

Anbefalte løsninger for restauranter & catering

StartsideBransjerHotell- og restaurantbransjenRestauranter & cateringAnbefalte løsninger for restauranter & catering
Variasjon av ulike oppvaskmaskiner: Friskvanns-, gjennomgående og tankoppvaskmaskiner

Oppvaskteknikk – løsninger for restauranter & catering

Perfekt servise, rene glass og rent bestikk er svært viktig i hotellbransjen og gastronomien. I tillegg bør de høyeste økonomiske og hygieniske standardene oppfylles. Uansett hvor stor oppvasken er – Miele Professional tilbyr den riktige oppvaskmaskinen for ethvert behov.

En kvinne stryker en skjorte med dampstrykesystemet. I bakgrunnen står en grå vaskemaskin og en tørketrommel.

Vaskeriteknikk – løsninger for restauranter & catering

Upåklagelige rengjøringsresultater bør være en selvfølge i restaurantbransjen. Vaskemaskiner fra Miele Professional garanterer de beste resultatene til lave kostnader. Raskt og hygienisk.

Rene duker og servietter er viktige varemerker for gode restauranter. Optimal rengjøring og perfekt tekstilfinish er avgjørende forutsetninger for en innbydende restaurant. Passende maskinkapasitet for ethvert behov garanterer maksimal lønnsomhet.

Firkantet luftrenser i resepsjonen, ved siden av to petroleumsfargede stoler.

Luftrensere – løsninger for restauranter & catering

Enten det er Covid-19 eller influensa: I fellesområdene, slik som lobbyen eller restauranten,  er det mange mennesker som møtes, noe som øker risikoen for overføring av smittsomme sykdommer. For å minimere potensiell sykdomsrisiko for deg, de ansatte og gjestene, gir den nye Miele AirControl-luftrenseren et verdifullt bidrag til smittevern.

Digitale løsninger som perfekt support

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Gjester i hotell- og restaurantbransjen forventer ikke bare perfekt service, men også hygienisk rengjorte og velstelte tekstiler for maksimal komfort. Miele Professional har utviklet systemløsningen for restauranter basert på sin mangeårige erfaring.