Hender dekker bordet med hvite servietter.

Hotell- og restaurantbransjen

StartsideBransjerHotell- og restaurantbransjen

Hygiene og renhet for økt velvære: Hvordan restaurant- og hotellbransjen skjemmer bort gjestene med plettfritt servise og friske tekstiler

Hvis servicen er perfekt, er gjestene fornøyde. Upåklagelige rengjøringsresultater for servise og tekstiler er et kvalitetsstempel og øker hotell- og restaurantgjestenes trivsel. Miele Professionals produkter bidrar til at hotell- og restaurantbransjen oppnår en strålende fremtoning, hygienisk rengjøring og forbedrede driftsprosesser.

Perfekte løsninger for din bransje

Garantert velvære! Restaurant- og hotelleiere kan ønske gjestene velkomne til skinnende rent servise og perfekt finish på de nyvaskede tekstilene. Takket være systemløsningen kan Miele oppvaskmaskiner sørge for utmerkede rengjøringsresultater, og i bedriftens eget vaskeri garanterer Miele Professionals vaskerimaskiner hygienisk rene duker, frottéhåndklær og arbeidsklær. Individuelle løsninger fra friskvannsoppvaskmaskiner til industrielle vaskemaskiner skaper perfekte rengjøringsresultater og optimaliserer prosesser. Mange års erfaring innenfor profesjonell vaskeriteknikk og profesjonelle oppvaskmaskiner gjør det mulig å forbedre kvaliteten på vask og oppvask. Dermed blir det mer tid til gjestene.