Produktnyheter

StartsideProdukterProduktnyheter

Oppvaskteknikk

Din oppvaskmaskin for førsteklasses hygiene og optimal tidsstyring i hverdagen.

MasterLine

Jeg er MasterLine, din sterke og effektive oppvaskmaskin med lang levetid. Jeg er designet for selv de strengeste krav innen profesjonell oppvask av servise, og forenkler arbeidet ditt i den hektiske hverdagen. Moderne Miele-teknikk, intuitiv touchbetjening og programtider på kun 5 minutter¹ gir utmerkede resultater og mer effektive prosesser. Sist, men ikke minst, vil hver eneste oppvask gi deg mer tid til å ta deg av de aller viktigste, nemlig menneskene som du er der for, hver eneste dag.

Glass, tallerkener og bestikk

ProfiLine

Verden går stadig raskere – og gjør én ressurs stadig viktigere: Tid. Kalenderen er full, hverdagen går i ett, og kravene våre er enorme. Vi har ikke tid til å ta det med ro.
De nye ProfiLine-oppvaskmaskinene er blitt utformet for de høye kravene innen profesjonelle virksomheter – og kombinerer teknologien til de nyeste Miele Professional-produktene med komfort og design fra våre premiummodeller til husholdninger.

Den enkleste håndteringen med de beste resultatene: Den nye oppvasktablettene ProCare Shine 12 GC

ProCare Shine

Den nye oppvasktablettene ProCare Shine 12 GC kompletterer ProCare Shine-serien fra Miele Professional med et annet miljøvennlig produkt. Takket være den vannløselige folien går håndteringen som en lek. Og den korte oppløsningstiden til tabletten gir en overbevisende rengjøringseffekt selv med korte programtider. Prøv selv!

SmartBiz

Oppvaskmaskinen som gjør mer.

Den profesjonelle løsningen med merverdi og fullt fokus på virksomheten.

Vaskeriteknikk

Vaskemaskinene og tørketromlene i den nye Benchmark-generasjonen.

En perfekt balanse

Pulsen er høy. Sansene er skjerpet. Fra nå av er det kun neste trinn som teller. Akrobaten setter ambisjonen, teknikken og intuisjonen i likevekt for å flytte grensene for hva som lar seg gjøre. Trangen etter å nå stadig nye høyder er et uttrykk for at de stoler helt og holdent på egne evner – og resultatet av dette er maksimal presisjon. Hver bevegelse er innøvd, alle mulige scenarier visualisert. Materialer, innstillinger, prosesser: Alle detaljer er nøye avstemt. All konsentrasjon er fokusert på den perfekte balansen.

De nye smågigantene

Grunnlaget for suksess

Bli kjent med Mieles kompakte vaskemaskiner og tørketromler for profesjonell bruk – og opplev innovative teknologier for økt rengjøringskvalitet, lønnsomhet, betjeningskomfort og fleksibilitet.

Dental-, laboratorie- og medisinteknikk

Cube og Cube X

De nye bordautoklavene for praksiser og klinikker

Oppdag Mieles nye bordautoklaver med effektive steriliseringsprogrammer, korte programtider og intuitiv menynavigering via touchdisplay.
Bli overbevist av enkel, sikker og effektiv sterilisering av medisinske eller dentalinstrumenter.

  1. 1.
    Programtiden avhenger av tilkoblingen på oppstillingsstedet. 5 minutter ved tilkobling til 3N AC 400 V, 50 Hz, varmtvann 65 °C.