Anbefalte løsninger for skoler, SFO & barnehager

StartsideBransjerOmsorg & pleieSkoler, SFO & barnehagerAnbefalte løsninger for skoler, SFO & barnehager

Oppvaskteknikk – løsninger for skoler, SFO og barnehager

Barnehager har store hygieneutfordringer. De innovative friskvannssystemene rengjør ikke bare servise og flasker samt harde plastleker – de desinfiseres til og med ved temperaturer på opptil 93 °C.
Den intuitive menynavigasjonen, korte programtider og økonomisk ressursbruk sikrer enkel betjening og effektiv rengjøring. For bekymringsløs lek – hver dag. Perfekt servise, rene glass og rent bestikk er svært viktig i hotellbransjen og gastronomien. I tillegg bør de høyeste økonomiske og hygieniske standardene oppfylles. Uansett hvor stor oppvasken er – Miele Professional tilbyr den riktige oppvaskmaskinen for ethvert behov.

Vaskeriteknikk – løsninger for skoler, SFO og barnehager

Vaskemaskinene og tørketromlene fra Miele Professional garanterer hygienisk renhet med termiske og kjemotermiske desinfeksjonsprogrammer. Takket være den store trommelen og åpningen rommer den selv store stykker tekstiler som barnemadrasser.
Grunnet spesielle desinfeksjonsprogrammer forhindrer de bakterieoverføring og sykdomsutbrudd.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Sikker hygiene i samsvar med alle rettslige krav og den beste beskyttelsen mot mikroorganismer – med Miele Professional-løsninger for barnehager og småbarnsavdelinger