Hender bretter håndkler på seng.

Anbefalte løsninger for hoteller & pensjonater

StartsideBransjerHotell- og restaurantbransjenHoteller & pensjonaterAnbefalte løsninger for hoteller & pensjonater
Variasjon av ulike oppvaskmaskiner: Friskvanns-, gjennomgående og tankoppvaskmaskiner

Oppvaskteknikk – løsninger for hoteller & pensjonater

Perfekt servise, rene glass og rent bestikk er svært viktig i hotell- og restaurantbransjen. I tillegg bør de høyeste økonomiske og hygieniske standardene oppfylles. Uansett hvor stor oppvasken er – Miele Professional tilbyr den riktige oppvaskmaskinen for ethvert behov.

En kvinne stryker en skjorte med dampstrykesystemet. I bakgrunnen står en grå vaskemaskin og en tørketrommel.

Vasketeknikk – løsninger for hoteller & pensjonater

Oppgavene til et internt vaskeri er like forskjellige som hotellgjestene dine: På kjøkkenet, i velværeområdet, i restauranten og for renholdspersonalet finnes det tekstiler som må rengjøres og stelles på forskjellige måter. Et bredt utvalg av maskiner og tilbehør kan tilpasses individuelt og økonomisk til din bedrift. Få full kontroll over tidsplaner og arbeidsmønstre på vaskeriet, slik at tekstilene alltid er tilgjengelige på kort varsel.

Digitale løsninger som perfekt support

To voksne prater i vaskekjelleren som drives av appWash.

appWash

Den digitale løsningen for ditt selvbetjente vaskeri

Med appWash digitaliserer du det selvbetjente vaskeriet og reduserer dermed effektivt kostnadene ved den daglige driften. Vårt motto: Mer åpenhet. Mindre arbeid

Mer åpenhet. Digital oversikt – se hva som skjer i det selvbetjente vaskeriet uansett hvor du befinner deg.

Mindre arbeid Du behøver ikke dele ut kundekort, samle inn vaskepolletter og kontanter, vedlikeholde myntbokser og tape inntekter ved tyveri.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Gjester i hotell- og restaurantbransjen forventer ikke bare perfekt service, men også hygienisk rengjorte og velstelte tekstiler for maksimal komfort. Basert på mange års erfaring har Miele Professional utviklet systemløsningen for hoteller og restauranter.