Hender rundt foldede hender til en eldre dame.

Anbefalte løsninger for bo- & omsorgssentre

StartsideBransjerOmsorg & pleieBo- & omsorgssentreAnbefalte løsninger for bo- & omsorgssentre
Varianter av ulike oppvaskmaskiner: Friskvanns-, gjennomgående og tankoppvaskmaskin

Oppvaskteknikk – løsninger for bo- & omsorgssentre

Rent servise skal være like naturlig som rekkefølgen på forrett, hovedrett og dessert. Miele Professional sørger for at rengjøringsprosessen går knirkefritt. Uansett hvor mange personer du serverer: En gjestfri atmosfære er det viktigste under måltidene. Dette inkluderer skinnende rene tallerkener, kopper og glass samt rene duker. De høyeste hygienestandardene er obligatoriske i pleie- og omsorgssektoren – ikke bare på steder hvor det er mange beboere med dårlig helse.

En kvinne stryker en skjorte med dampstrykesystemet. I bakgrunnen står en grå vaskemaskin og en tørketrommel.

Vaskeriteknikk – løsninger for bo- & omsorgssentre

Arbeidsoppgavene til et internt vaskeri er svært varierte: Velpleid beboertøy, luftige håndklær, perfekt finish på flate tekstiler, desinfisering av kontaminert tøy, arbeidsklær, boligtekstiler samt mopper og kluter fra profesjonelt renhold. Stort utvalg av maskiner og tilbehør som kan tilpasses individuelt og økonomisk til din bedrift. Få full kontroll på den ideelle tidsplanen og arbeidsrytmen i vaskeriet, slik at beboernes tøy og boligtekstiler alltid står til rådighet på kort varsel. En intelligent løsning som er «Made in Germany».

Pleier setter et bekken i bekkenspyleren.

Bekkenspylere – løsninger for bo- & omsorgssentre

Miele Professional oppfyller pleie- og omsorgssektorens spesielle krav – fordi vi kjenner de daglige arbeidsprosessene innen renhold og stell veldig godt. Patogener har ingen sjanse: Dette gjelder i pleie- og omsorgssektoren så vel som på det kliniske området. Bekkenspylerne støtter pleiepersonalet med brukervennlig betjening via hurtigvalgtaster. Korte programforløp og et høyt utviklet rengjørings- og desinfeksjonssystem sørger for at utensilene raskt er klare til bruk igjen.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Basert på mange års erfaring har Miele Professional utviklet vaskemaskiner og oppvaskmaskiner med programmer som fjerner kritisk smuss og patogener på en pålitelig måte. Dette bekreftes også av uavhengige institutter som wfk – Institute for Applied Research, som jevnlig kontrollerer maskinene våre.