To hender med hansker holder operasjonsinstrumenter.

Anbefakte løsninger for legekontorer & klinikker

StartsideBransjerHuman-, dental- & veterinærmedisinLegekontorer & klinikkerAnbefalte løsninger for legekontorer & klinikker
Varianter av ulike vaskedekontaminatorer og en bordautoklav.

Medisinteknikk – løsninger for legekontorer & klinikker

Miele Professional vaskedekontaminatorer imponerer med sin ytelse, effektivitet og sikkerhet ved rengjøring og desinfeksjon av medisinske instrumenter. De fleksible kombinasjonsmulighetene for kurver og innsatser gir maksimal instrumentgjennomstrømning. Samspillet mellom spylemekanisme, prosesskjemi og spesialiserte klargjøringsprogrammer som Vario TD-instrumenter sikrer fremragende resultater. Aktiv varmluftstørking DryPlus med HEPA-filtrering er løsningen for tørking av selv komplekse medisinske instrumenter.
I tillegg til rengjøring og termisk desinfeksjon, er sterilisering en annen viktig faktor for å unngå av sykehusinfeksjoner fra instrumenter. Med de nye bordautoklavene fra Miele – Cube og Cube X – kan instrumenter steriliseres i henhold til gjeldende standarder. Dette inkluderer solide instrumenter som pinsett, saks og klemmer samt komplekse hule instrumenter som skylle- og sugeinstrumenter.

Urinflasker og bekken er uunnværlige ved omsorg for funksjonshemmede pasienter. Ved klargjøring av disse hjelpemidlene må alltid de strengeste kravene til hygiene overholdes. Med Mieles systemløsning er det enkelt å innfri disse kravene.

*Ved å klikke på lenken sendes du videre til Steelco-gruppens nettsted. Steelco er et 100 %-eid datterselskap av Miele-konsernet, og tar blant annet hånd om prosjektvirksomheten ved planlegging og utrustning av sterilsentralen på sykehus.

Fire grå vaskemaskiner og en tørketrommel står foran en mørk bakgrunn.

Vaskeriteknikk – løsninger for legekontorer & klinikker

Smågigantene fra Miele sørger for enkel logistikk i et lukket internsystem, slik at tekstilene ikke kontamineres under åpen transport. I tillegg bidrar spesielle desinfeksjonsprosesser til rengjøring av arbeidstøy i samsvar med retningslinjene, og det samme gjør ProCare Tex vaske- og pleiemidler, som imponerer med hygienisk klargjøring av medisinsk bekledning. Effektive vaske- og tørkeprogrammer sørger for at rene klær raskt er tilgjengelige igjen for bruk i hverdagen. Desinfeksjonsprosessen overvåkes også kontinuerlig for alltid å oppnå hygienisk perfekte rengjørings- og desinfeksjonsresultater. Sist, men ikke minst, imponerer også Smågigantene fra Miele med sin kostnadseffektive rengjøring av små mengder tekstiler.

Hvit kjøkkeninnredning med innebygd hvit oppvaskmaskin og servise plassert på benken.

Oppvaskteknikk – løsninger for legekontorer & klinikker

For at du og dine ansatte skal kunne konsentrere deg fullt ut om arbeidet, er Miele Professional-oppvaskmaskiner høyt verdsatt på pauserommet. Med de korte programtidene til ProfiLine-oppvaskmaskinene kan du raskt oppnå utmerkede resultater. Optimaliserte oppvaskprosesser og spesielle ProCare Shine-rengjøringskjemi reduserer bruken av verdifulle ressurser, som vann og energi, til et minimum, og øker dermed lønnsomheten til klinikken din. Et høyt hygienenivå er avgjørende for å sikre beskyttelsen av dine ansatte. I «Hygiene»-programmet sørger høye temperaturer for optimale resultater i rengjørings- og skyllesyklusene.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Gjester i hotell- og restaurantbransjen forventer ikke bare perfekt service, men også hygienisk rengjorte og velpleide tekstiler for maksimal komfort. Basert på mange års erfaring har Miele Professional utviklet systemløsningen for hoteller og restauranter.