To brannmenn slukker brann med en vannslange.

Anbefalte løsninger for brann- & redningstjenesten

StartsideBransjerAndre bransjerBrann- & redningstjenestenAnbefalte løsninger for brann- & redningstjenesten
Ansatt i brannvesenet plasserer lungeautomater i kurven.

Oppvaskteknikk – løsninger for brann- & redningstjenesten

Med Miele Professional er en grundig og materialvennlig klargjøring av åndedrettsvern garantert. Systemløsningen inkluderer en friskvannsoppvaskmaskin med nøye koordinerte programmer for rengjøring og desinfeksjon, samt kurver for pålitelig plassering av masker og lungeautomater i vaskekammeret. Under klargjøring kan lungeautomatene settes under trykk med trykkluft for å hindre væske i å trenge inn. Funksjoner som trykkluftindikator og passordbeskyttelse for programinnstillingene øker også prosessikkerheten, slik at det verdifulle utstyret er klart til neste bruk på kort tid.

Vaskerommet til brannvesenet, hvor ulike branntekstiler henger på en stang og det står en vaskemaskin og tørketrommel.

Vaskeriteknikk – løsninger for brann- & redningstjenesten

De relevante Miele vaskerimaskinene er som standard utstyrt med programpakker for verneklær, vernemasker og kjemikaliebeskyttelsesdrakter. Andre spesielle rengjørings- og pleieprogrammer, f.eks. til ulltepper, fritidsklær eller uniformer, er et perfekt supplement for vask på brannstasjonen. Maskinene er lette å betjene via tekstdisplayet.

Variasjon av ulike vaskedekontaminatorer og en bordautoklav.

Løsninger innen medisinteknikk for brann- & redningstjenesten

Miele Professional tilbyr et bredt utvalg av tilbehør for sikker og verdibevarende behandling av anestesimateriell. Med innføringen av vaskedekontaminatorene i serien PG 85 er kurvsystemet blitt fullstendig endret. De nye kurvene utnytter volumet i vaskekammeret enda bedre, slik at flere anestesiprodukter kan behandles per program. En annen fordel er det ombygde kretsløpet for vann- og luft: Skyllemiddelet og tørkeluften føres over kortere avstander og med minimalt trykktap inn i spylearmene og injektorsystemene, slik at de får best mulig effekt. Den automatiske lukkingen av koblingsventilene når de ikke er i bruk, bidrar også til optimale trykkforhold. En annen fordel ved de nye kurvene er det moduloppbygde systemet.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Brann- og redningstjenestens verneutstyr er ofte utsatt for spesiell forurensning. Etter bruk må beskyttelsesfunksjonene til klær, åndedrettsvern, lungeautomater og annet utstyr gjenopprettes raskt og korrekt. Avhengig av definert oppgave og bygningsmessige forhold, kan maskiner i ulike størrelser kobles sammen individuelt til en systemløsning.