Tannlege med instrumenter undersøker tennene til en pasient.

Anbefalte løsninger for tannleger

Variasjon av ulike termodesinfektorer og en bordautoklav.

Dentalteknikk – løsninger for tannleger

Miele Professional termodesinfektorer imponerer med ytelse, effektivitet og sikkerhet ved rengjøring, desinfeksjon og tørking av tannlegeinstrumenter. De fleksible kombinasjonsmulighetene for kurver og innsatser gir maksimal oppvaskkapasitet. Samspillet mellom skyllemekanikk, sensorer og det etablerte Vario TD Dental-programmet sikrer utmerkede klargjøringsresultater. Aktiv varmluftstørking DryPlus med HEPA-filtrering er en optimal løsning for tørking av selv kompliserte medisinske instrumenter. I tillegg til termisk desinfeksjon, er sterilisering en annen viktig faktor for sikkerheten til hele klargjøringsprosessen. Med Mieles nye bordautoklaver i klasse B – Cube og Cube X – kan instrumenter steriliseres i henhold til gjeldende standarder. Dette inkluderer både enkle, solide og porøse artikler samt komplekse hule instrumenter som roterende instrumenter eller hånd- og vinkelstykker.

Ansatt kneler foran en grå vaskemaskin og fyller den med arbeidsklær.

Vasketeknikk – løsninger for tannleger

Smågiganter fra Miele sørger for enkel logistikk i et lukket internsystem, slik at tekstilene ikke forurenses under åpen transport. I tillegg bidrar ekstra desinfiserende vaskeprosesser til veiledende rengjøring av arbeidsklær, og det samme gjør ProCare Tex vaske- og pleiemidler, som imponerer med hygienisk vask av medisinske klær. Effektive vaske- og tørkeprogrammer sørger for at rene klær raskt er klare til bruk igjen. Dessuten overvåkes desinfeksjonsvaskeprosessen kontinuerlig, slik at det alltid oppnås hygienisk perfekte rengjørings- og desinfeksjonsresultater. Sist, men ikke minst, imponerer også Smågiganter fra Miele med sin kostnadseffektive rengjøring av små tekstilmengder.

Hvitt kjøkkenhjørne med innebygd hvit oppvaskmaskin, hvor det står servise på benken.

Vasketeknikk – løsninger for tannleger

For at du og dine ansatte skal kunne konsentrere deg fullt ut om arbeidet, er Miele Professional-oppvaskmaskiner et verdifullt supplement til pauserommet. Med de korte programtidene til ProfiLine-oppvaskmaskinene kan du raskt oppnå optimale resultater. Optimaliserte oppvaskprosesser og spesiell ProCare Shine-rengjøringskjemi minimerer forbruket av verdifulle ressurser, som vann og energi, til et minimum og øker dermed lønnsomheten i klinikken din. Et høyt hygienenivå er avgjørende for å beskytte dine ansatte. I «Hygiene»-programmet sørger høye temperaturer i rengjørings- og skyllesyklusene for optimale resultater. I kombinasjon med ProCare Shine-rengjøringsmidler opprettholder den patenterte Perfect GlassCare-teknologien kvaliteten og utseendet på drikkeglass over lang tid og etter mange oppvaskomganger.

Les mer om vårt systemkonsept for denne bransjen

Dra nytte av helhetlig utformede systemløsninger på alle nivåer i klinikken din. Oppdag vårt 360PRO system for ditt tannlegekontor.