Slik finner du den riktige stekeovnen

Ønsker du å kjøpe en ny stekeovn, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Svar på et par kjappe spørsmål om dine krav til stekeovner i vår kjøpsguide, så finner den det produktet som passer best til kjøkkenløsningen din.

• Hvilken stekeovn passer best på kjøkkenet ditt? Er du på utkikk etter en stekeovn med separat platetopp? Foretrekker du en stekeovn med  mikrobølgeovn?

• Hva slags design og hvilken type betjening passer best for deg? Fra klassiske og minimalistiske elementer til modeller som utmerker seg med glass eller rustfritt stål – våre stekeovner passer til enhver design. Betjeningselementene har også noe for enhver smak: Et stort touchdisplay, senkbare dreiebrytere eller sensortaster for valg av modi og innstillinger.

• Hvilke funksjoner og innstillinger synes du er viktige? Miele tilbyr stekeovner med en rekke opsjoner og funksjoner: en nøyaktig timer, en modus for ekstra saftige og sprø resultater samt et spesielt pyrolysesystem, som gjør rengjøring av stekeovnen til en lek, bare for å nevne noen.

 

Se vårt komplette sortiment av stekeovner og relevante produkter

Stekeovner

Stekeovner med mikrobølge

Tilbehør