Slik finner du den riktige dampovnen

Ønsker du å kjøpe en ny dampovn, men vet ikke hvor du skal begynne? Bruk kjøpsguiden vår til å finne den modellen som passer best til dine behov og ønsker. Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål.

 

Kjøpsguiden vår hjelper deg med å gjøre det riktige valget

Du trenger bare å svare på et par kjappe spørsmål om dine preferanser vedrørende matlaging og kjøkkenet ditt i vår kjøpsguide. På denne måten finner den Miele-dampovnen eller kombidampovnen som passer best til deg.

• Hvilken dampovn passer til kjøkkenet ditt? Er du på utkikk etter en innbyggingsdampovn med passende design? Foretrekker du en ren dampovn, kombidampovn eller en dampovn med mikrobølgefunksjoner? Vi hjelper deg med å finne det perfekte produktet til deg.

• Hva slags design og hvilke betjeningselementer er riktige for deg? Fra klassiske og minimalistiske elementer til modeller som utmerker seg med glass eller rustfritt stål – våre stekeovner (dampovner) passer i enhver kjøkkeninnredning. Når det gjelder betjeningselementer, kan du velge mellom store touchdisplayer, direktevalg med klartekstdisplay eller sensortaster for modusvalg (prosedyre) og innstillinger.

• Hvilke funksjoner og innstillinger synes du er viktige? Mieles dampovner har en rekke opsjoner og funksjoner, som for eksempel en nøyaktig timer for kjøtt, en modus for ekstra saftig eller sprø tilberedning, en bevegelsessensor og forhåndsinnstillinger for mange ulike retter, bare for å nevne noen.

 

Se vårt komplette sortiment av dampovner og relaterte produkter

Alle dampovner & kombidampovner

Tilbehør

Reservedeler