En dyrlege behandler katten til ei jente.

Løsninger for veterinærer og dyrepleie

Våre helhetlige løsninger for hygienisk beskyttelse

Innen veterinærmedisin er det strenge krav til hygienen for ikke bare å beskytte de syke dyrene og deres eiere, men også alle som jobber i klinikken. Det kreves derfor en helhetlig løsning for hygienisk beskyttelse. Med Miele Professional har du en kompetent partner ved din side. Ved stell og behandling av syke dyr produseres det ikke bare store mengder tekstiler. Rengjøring, desinfisering og sterilisering av instrumentene er også en uunnværlig del av hverdagen. Derfor er det av største betydning å sikre et rent og trygt miljø.

Finn perfekte løsninger

Den helhetlige løsningen fra Miele Professional

Løsninger for instrumentbehandling

Med 360PRO tilbyr Miele Professional et komplett system for sikker og effektiv instrumentbehandling på veterinærklinikker.

Løsninger for rengjøring og stell av tekstilene i klinikken

Kompakt størrelse, høy ytelse – Smågigantene: Hygienisk sikkerhet for tekstilene i klinikken.

Service

Tro mot filosofien «Immer Besser», er det svært viktig for Miele å sikre høyeste kvalitet og produksjonsstandarder.

En lege setter seg på huk foran pasienter på venteværelset. Tre personer og en liten jente venter på å gå inn til legen. Alle har på seg munnbind.

Maksimal sikkerhet: Hygienetiltak på etablerte lege- og tannlegekontorer og sykehus

I tillegg til den daglige rådgivnings- og behandlingstjenesten på kontoret, er det å sikre et høyt hygienenivå én av lege- og tannlegebransjens daglige oppgaver. Hygieniske klargjøring av tekstiler, servise og instrumenter bidrar til å redusere og unngå infeksjoner.

Anbefalte produkter

Kvalitet på alle nivåer: Med vårt 360PRO systemkonsept tilbyr vi deg den riktige løsningen for enhver situasjon. Finn de ideelle produktene for din bransje og bruk.

Våre referanser for veterinærer & dyrepleie

Dressurstall Langehanenberg
Ridesport: Michaels & Beerbaum
Trenger du individuell rådgivning?

Ønsker du å forbedre kvaliteten på den daglige rengjøringen eller redusere kostnadene? Vi tilbyr skreddersydde løsninger: Ta gjerne kontakt!

Medier og nedlastinger
Tidsskrifter & historier
Følg oss